úterý 31. července 2018

Kolik stoji uzena kyta

Pouze naše uzená kýta je již bez pánevní kosti! Zbývající kolínko a jednu rovnou kost lehce vyříznete. Běžná hmotnost je cca 10kg.


Jak velká má být porce masa na akci (hostině) a kolik z toho má být uzené kýty ? Nenechte si ujít nové nabídky podniku ZŘUD-MASOKOMBINÁT PÍSEK CZ, a. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla. UZENÁ KÝTA S KOSTÍ -13kg. Vyuzená vepřová kýta s kolínkem bez křížové a pánevní kosti. Váha jednotlivého kusu cca 8-kg. Plánujeme svatbu a přáli bychom si, aby součástí rautu byla vepřová kýta s kostí.


Sele uzené, 14- Kč. Vepřová kýta uzená , 14. Tombolová hlava uzená , Kč. Tento výrobek najdete v kategorii . Na objednání do dnů. Uzené sele, kýta a krůta.


Abychom vám mohli zajistit chuťově dokonalý zážitek, tak veškeré uzené výrobky. Dostupnost zboží, do dnů. Výrobce zboží, JOTIS s. Svitavský deník svitavsky.


Kč sekaná kg 5Kč CELKEM 78Kč. COOP – TUTY, Komenského nám. Maso je nutné objednat pracovních dnů předem a je nutno složit zálohu ve výši z ceny masa. Vhodná je uzená kýta , pokud máte raději tučnější, lze použít uzenou krkovici nebo uzený bůček.


Zobrazit pouze výrobky Globus. Hovězí plátky – kýta , plec Globus. Uložte si uzená vepřová kýta do . Báža: Všem se omlouvám, je to tak jak napsala Upírek.


Kolik stojí Láznička špekový knedlík 2ks v e-shopu. Základem jsou kvalitní suroviny - vlastní pečivo, slanina, uzená vepřová kýta , čerstvě umletá mouka . Na polském trhu se našly takové lahůdky jako „domácí podmáslí“ zahuštěné vepřovou želatinou, „domácí uzená kýta “ s obsahem bambusu, sóji a se sbírkou . A kolik že to stojí ? Zajímá vás, co vše za jeho pořádáním stojí ? Přikládám kopii jízdenky, aby si každý udělal představu, kolik stojí přeprava. Tatarák – 2kg, Topinek ks, řízků ks, uzená kýta kg .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky