úterý 10. července 2018

Koupím na tuje

Minulý rok o tom čase jsme si koupili převislý modřín , zasadili, celé léto ok, na podzim začal usychat, zahradník nám řekl, že jsme ho přelili a že . Larix decidua - modřín opadavý ( modřín evropský). Dobrý den, chci se optat, je možno koupit si plnou verzi programu Herbář 2. Převislý modřín (larix decidua) se stříhá jen výjimečně. Další rok jsem koupil převislý zelený modřín v Chocní, krásně rostl a další rok zašek. Převislá forma modřínu japonského je velmi vyhledávanou dřevinou do zahrad snad všech velikostí. Jmenuje se Stiff Weeper a je roubován na kmen různých . Jehlice jsou jasně zelené, na podzim získávají barvu do žluta.


Pěstujeme a prodáváme sazenice lesních a okrasných dřevin, vánoční stromky, řízky a sazenice rychlerostoucích topolů. Vzhled: Odrůda s výrazně převislými nebo plazivými větvemi, celkový tvar záleží na výšce roubování a následném tvarování rostliny. Nejčastěji se setkáme s . Lesní školka Nekoř nabízí prostokořenné sazenice modřínu opadavého, . Bříza s převislým - smutečním. Nyní si roubuji převislý modřín sám a docela se daří (zatím rostou dobře).


Modřín je převislého. Klíčová slova: chráněná krajinná oblast Moravský kras, modřín opadavý. Dostupnost: dle vhodného termínu výsadby, viz termíny expedice.


Velikost rostliny: - cm. List inzerátů Galerie 1-inzerátů z Cena. Nové inzeráty e-mailem. Prosím Vás o radu: mám na zahradě převislý modřín a asi před týdnem se na. Hmmm, tak ja jsem si ted prave koupila modrin primo obaleny temito msicemi.


Vloni na jaře jsem koupila převislý modřín a některé větve se stočily do pravého úhlu. Birazdní tvary mi nevadí, ale tohle vypadá hrozně eye . Pokroucené tvarované dřeviny jsou vyvázány ke kůlu. Zdravím, loni jsem si na Floře koupila japonský modřín.


Letos mi převislý modřín uhynul. Tento převislý modřín je jinak zcela mrazuvzdorný. Koupíte u nás květiny přímo od zahradníka. V nabídce jsou okrasné dřeviny jako pajehličník, cedr, převislý modřín , japonský javor, keřové a pnoucí růže, . Muškát převislý jednoduchý, Muškát převislý plnokvětý, Muškát stojatý,.


Napište a zjistěte, jestli je možné, vámi vybrané rostliny u nás koupit. Larix kaempferi ´Blue Ball´- modřín japonský ´ Blue Ball´ modrý zakrslý. Picea abies ´Inversa´- smrk ztepilý ´Inversa´ převislý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky