pátek 6. července 2018

Kolik stoji kyta

Vepřová kýta bez kosti kg běžně stojí 16Kč. Tento výrobek najdete. Plánujeme svatbu a přáli bychom si, aby součástí rautu byla vepřová kýta s kostí.


Jak velká má být porce masa na akci (hostině) a kolik z toho má být uzené kýty ? Kvalitní vepřové maso z českých prasat poražených na našich jatkách. Poskytuje velice kvalitní libové maso s širokým kulinářským potenciálem a patří k nejžádanějším řezům vepřového masa. Ověřený půvo Dokonale jemné a šťavnaté maso plné chuti ze skotu ve věku do měsíců. Tesco Vybráno experty pro svou . Výhody baleného masa: Možnost zrání masa nejen po porážce, ale tadé dále po celou dobu zabalení, ať už ve vakuu či . Kč 5Kč 2Kč 1Kč 7Kč.


Nenechte si ujít nové nabídky podniku ZŘUD-MASOKOMBINÁT PÍSEK CZ, a. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla. Vyuzená vepřová kýta s kolínkem bez křížové a pánevní kosti. Váha jednotlivého kusu cca 8-kg.


Cena a volba množství je pouze orientační. CENÍK MASA A VÝROBKŮ. Jehněčí kýta SK - plátky. Trošku pracnější příprava z dančí či jelení kýty, ale výsledek stojí za to.


Kýta bez kosti, 19-. Roštěnec – vyzrálé, 35-. Svíčková – vyzrálé, 72-. Falešná svíčková, 29-. Pořízení masa přímo od myslivců přitom vyjde mnohem levněji než nákup v obchodě.


Kilo divočáka od nich stojí kolem korun, kilo srnčího . Balkánská kuřecí kapsa ( kuřecí prsíčka, balk. sýr – smažené), 12- Kč. Kuřecí kapsa s vysočinou a. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Naložená vepřová a selečí kýta , nebo krůta. Uvedená cena je za 1kg masa připraveného ke grilování, zabaleného v potravinové folii. Ceník pro konečné spotřebitele.


Dá se objednat už hotové, jelení kýta , hovězí, krkovice, plec, pečeně, kýta dokonce i zelenina od Bonduele.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky