středa 14. srpna 2019

Kdy se sázejí rajčata šery

Proti pilatce je třeba začít stříkat švastku až tehdy, když začnou opadávat květní plátky. Pokud tak učiníte dříve, budete mít problém zejména s . Samičky pilatek mohou přiletět na jaře odkudkoliv, tam kde se žádný zásah nedělal a stejně si nakladou vajíčka. Proč ještě chcete stříkat ? Aby se zakuklili, zalézají do půdy, kde se kuklí v podlouhlém, hnědém zápředku. Při malém výskytu stačí mechanické odstranění housenek, jinak . No, a možná, že jsem zapomněla na pilatku , pilatka švestková, to je jeden. Potřebuji poradit čím postříkat švestky proti pilatce.


OL - pro sběr lesních plodů. Volně žijící larvy, dospělci listožravých brouků, bekyně mniška, housenice pilatky , hřebenule spp. Dospělá housenice padá na zem, vlézá ihned do půdy, kde ještě téhož dne nebo příštího dne si zhotoví zámotek – mm dlouhý a – mm široký, bělavý, . Způsobuje ji houba Monilia laxa, kdy nejsilnější infekce probíhá právě přes květní.


Larvy pilatky způsobují poškození plodů, které je vstupní branou pro infekci. Suspenze, emulze a míchání postřiků - Kolikrát stříkat , kdy a co. Slivoně - proti pilatce (housenky se vžírají a ničí plůdky) se stříká při . Ke kuklení zalézají do půdy, kde se kuklí v podlouhlém, hnědém zápředku. Pilatky (Croesus septentrionalis)Autor: Archiv ireceptar. Pilatka nalétává v době květu, je třeba stříkat co nejdříve, ale tak, abychom nezahubili včelky . Každoroční škůdce pilatka nenapadá jen jádroviny, ale najdeme ji třeba i na.


Stříkáme v době, kdy začínají meruňky nebo třešně kvést. Tento postřik slivoní řešíme ve chvíli, kdy se na stromě objeví první otlučené . Dospělé housenice vnikají do půdy, kde v ochranném kokonku přečkávají nepříznivé zimní období. Oba druhy pilatek , škodících na slivoních, . Občané tohoto města žili ve strachu před zlovolným duchem Piláta Pontského, který prý obýval. Gesner byl milovníkem horského světa ve století, kdy byla taková 179. Proto poprašujeme keře rybízu práškem DDT nebo je stříkáme.


Doporučuje se například fungicid Kuprikol 5 který se aplikuje ve chvíli, kdy se na. Kdy je třeba stříkat vinnou révu a jaké přípravky doporučujete? Tento přípravek však nepoužíváme v době, kdy očekáváme noční mrazy, snižuje. Máme-li stříkat , tedy kdy a jak? Jsou-li plody poškozeny červivostí, je zde obyčejně obaleč, zavíječ nebo pilatka.


Dříve, kdy nebyla globálně teplota tak vysoká jako nyní, se slivoním dařilo lépe. Které postřiky jsou nejvhodnější pro třešně proti vrtuli a kdy a jak se používají? Podle vašeho popisu bych řekla, že se spíš jedná o pilatky , na které lze. Na jabloně se dále může provést postřik např. Pokud chceme stříkat i švestku, musíme počkat až na květen, kdy budeme stříkat proti pilatkám.


BROSKVOŇ - SYLLIT WP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky