úterý 20. srpna 2019

Kuprikol navod použití ochrana doba

Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Přípravek ve formě smáčitelného prášku k ochraně proti houbovým a. Doba použitelnosti přípravku. Přípravek, u néhoż proşla doba poużitelnosti, lze uvádét na trh po dobu 1 . Použití a aplikace je velmi snadné.


Zelenina se musí mechanicky omýt ve vodě. Kuprikol , je velmi špatně smývatelný. Musíte číst návod , tam jsou i ochranné lhůty. Tato doba naštěstí již končí.


Ochranná lhůta je stanovena podle zůstatku přípravku. Proti plísni na rajčatech se dají použít všechny přípravky, které jsou registrovány do brambor. Je to doba od poslední aplikace po sklizeň. V době ochranné lhůty se tedy plody či rostliny nekonzumují.


Pokud není v návodu ochranná lhůta . Povinnou součástí všech obalů přípravků na ochranu rostlin jsou návody k použití. V poslední době je možné stále častěji slyšet hlasy, které zatracují veškeré používání chemických přípravků na ochranu rostlin (tzv. pesticidy). Biologická funkce přípravku:. Táto stránka používa cookies pre zlepšenie poskytovaných služieb.


Postrekový fungicíd vo forme dispergovateľného prášku, určený na ochranu rastlín proti hubovým. Dodržiavajte návod na používanie, aby ste zabránili vzniku rizík pre zdravie. Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým chorobám.


Dodržujte pokyny pro používání , abyste se vyvarovali rizik pro člověka a životní prostředí. KUPRIKOL 250SC PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN. Používajte prípravok na ochranu. Záhradkárom dobre známy meďnatý prípravok na ochranu rôznych poľnohospodárskych plodín proti hubovým chorobám.


Tabulka 5: Přípravky na ochranu rostlin, jejichž použití je zakázáno v lesích certifikovaných. Vinofert Plus, případně další ( dle návodu k použití ). Klíčová slova: fungici kuprikol , ortiva, dithane dg neotec, Mycosphaerella pini, Mycosphaerella. Zásady používání fungicidů v ochraně lesa. K jarní ochraně ovocných dřevin můžete použít již zmíněný Agro.


Nejpozdější termín ochrany proti kadeřavosti je doba , kdy se nalévají na . Fungicidní přípravek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky