pondělí 12. srpna 2019

Mac culloch servis brno

Vyhledejte nejbližšího autorizovaného prodejce. GARTEKO Brno - prodej, servis zahradní techniky a nářadí. Lehký vyžínač s jednoduchým ovládáním. Zahnutá nosná trubka a oblouková rukojeť ulehčují práci.


Vítáme Vás na internetových stránkách firmy Titan Servis. Jsme rodinná firma fungující již od roku. Elektrické řetězové pily. Zcela nový motor Oxypower snižuje spotřebu a . McCulloch do našeho skladu s výdejnou v Brně -Komárově. Prodej a servis motorových pil, křovinořezů, sekaček, vyžínačů a vysavačů.


Nabídka příslušenství. Do našeho sortimentu patří motorové či elektrické . Autorizovaný dealer - HUSQVARNA, McCULLOCH , GARDENA, SECO TRAKTORY,. Společnost CKP Chrudim nabízí svým zákazníkům servis a opravy zahradní. Dostal jsem od důchodce - bývalého tesaře tuto pilu babičku (prý ji daruje do dobrých rukou).


Mc Culloch 835s-AV - štefty. Při práci upřednostňoval elektrickou řetězovku a . Opravy rosičů a postřikovačů značek: SOLO, . Informujeme Vás, že pozáruční servis Gardena, Mcculloch a Partner bude u nás od 1. Toto se nevztahuje na robotické sekačky. Sahypaň görnüşi Similar Şu sahypany terjime et Prodej, servis , půjčovna strojů. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis pro řetězce v Brně (Hornbach, Bauhaus, OBI, Unihobby).


Pokud je firma která by mi na pile udělala GO,dejte prosím vědět. Provádíme opravy veškeré zahradní techniky. Naše firma je autorizovaný prodejce i servis firmy McCULLOCH. Kromě prodeje strojů a jejich následného servisu , dodáváme kompletní nabídku originálního . Servis , prodej a půjčovna zahradní a lesní techniky.


BRIGGSSTRATTON, DAKR a McCULLOCH. Kontaktujte nás na tel. Zaslat zapomenuté heslo. Ještě nemám účet, chci se Registrovat.


Výrobce lesní a zahradní techniky, součást koncernu Husqvarna. Sekačky, křovinořezy, řetězové pily, traktory. Přímo na prodejně máme pro Vás připravené sekačky od firmy HUSQVARNA, HECHT a nově i MCCULLOCH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky