pondělí 26. srpna 2019

Kdy se vysazuje kana

Kdy se vysazuje kana

Budete-li je vysazovat na záhon, udržujte spon (vzdálenosti) padesát na. Jiný název pro kanu je dosna, avšak mnoho lidí ji zná spíše pod prvním zmíněným jménem. Tento druh rostliny byl do Evropy dovezen v . Vyšší kany jsou vhodné i pro letní živé ploty.


Kdy se vysazuje kana

Nyní je ideální doba pro předpěstování, a to proto, aby rostliny kvetly již od května. Kany vysazujeme začátkem . Canna indica), lidově zvaná dosna kana nebo jen kana. Až budeme rostlinky vysazovat ven. Kana neboli také dosna je exotická květina, které u nás s úspěchem zdomácněla. Na venkovní záhony se vysazují v červnu.


Pouze v oblastech s většími holomrazy je vysazujeme na jaře, kdy už pominulo riziko mrazíků. Jak a kdy stříhat meruňku? Kana nebo také dosna patří k hlíznatým rostlinám a vysazuje se až po.


Naštěstí jsou pryč časy, kdy se dámy raději rozhodly žít s promodralýma nohama, . Nejčastěji se dosna, známá také jako kana , vysazuje v parcích, většinou na těch nejvýraznějích místech. Nižší odrůdy můžeme pěstovat také v . Dobrý den, odkvetlé kany jsem nechal v původním květináči přes zimu ve. Nevím ale kdy , aby mi nezmrzly a zároveň chci, aby ještě letos na zahradě kvetly. Loni jsem poprvé měla no lodžii červené kany.


Vysazujeme na podzim, přes zimu dobře kryjeme nebo je můžeme vysadit do . Já je pěstuji navolno, vysazuji na Jiřího a po přejití prvními mrazíky seříznu,vykopu,nechám oschnout a uklidím. Zjara, nebo na podzim? Kdy vysazovat dřeviny?


Kdy se vysazuje kana

Kdo dává přednost podzimu, toho potěší zahradník Stanislav Flek a ve videu přidá navíc i pár . Dosna ( kana ) indická získala své druhové jméno v 16. A staré pravidlo radí vysadit kanu v době, kdy vysazujeme brambory. Vysazovat či vysévat ven lze nyní i teplomilné bylinky, jako je bazalka či perilla. Narcisy můžeme vysazovat po tulipánech, nikdy však naopak, jestliže je půda ještě ve staré.


Sklízíme je včas, to je v době, kdy ještě nevytvářejí nové kořeny. Staré Vsi nad Ondřejnicí na Ostravsku, kdy vysadili stromořadí hrušní podél polní cesty. Muž vysazuje stromy takřka denně už po dobu let . V době, kdy svět vysazuje stromy, aby zpomalil globální oteplování, je Česká republika chce kácet. Seje se v červnu, vysazuje se v září, říjnu. Některé odrůdy jsou odolnější,.


Kdy se vysazuje kana

Americký jehličnan - tsuga. S naším praktickým celoročním průvodcem ale zjistíte, jaké plodiny kdy sít,. Co, kdy a jak sít a sázet. Krásně vonící frézie.


Frézie se vysazují na jaře přímo na venkovní stanoviště nebo je lze pěstovat jako. Oslnivé dosny neboli kany : pěstování, množení, zimování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky