čtvrtek 1. srpna 2019

Malé mušky v hlíně v květináči

Pozornost je však třeba věnovat také květináčům a zemině, ve které rostliny přebývají. Ta se může stát domovem nevítaného hmyzu nebo . Prosím o radu-v pokojovkách se mi usídlily malé černé mušky -jakoby běhají po hlíně nebo. Znepokojují vás malé černé mušky , které se vznášejí kolem květináčů s pokojovými rostlinami, zvláště nedávno přesazenými? Je jich stále víc a všimla jsem se,že v některých květináčích mám malé drobné larvičky úplně nahoře na hlíně.


Poradí mi někdo,co s tím udělat? Smutnice v pokojových květinách - ZAHRADA. Octomilky - jak se zbavit - ZAHRADA. Jak se zbavit malých mušek na pokojových květech.


Otravné poletující mušky smutnice si domů přinesete se. Larvy smutnic v květináčích vašich pokojových rostlin většinou pocházejí ze zakoupeného substrátu. Například můžete do hlíny zapíchat stroužky česneku, jako první zálivku. Potud ok, jenže přes spousty nalepených mušek v hlíně květináčů pořád.


Malé země reagovaly pohotově . Mušky jako takové rostlině neškodí. Problémem jsou jejich larvy, které žijí v zemině a požírají jemné vlášečnicové kořínky květin. Rozkrojte syrový brambor, jednotlivé kousky zapíchněte do půdy v květináči a nechte působit hodin.


Hodně větrat, vzduch, přesadit se může, ale do sterilizované hlíny a rostlinu . Snížená vlhkost omezí vývoj mušek , písek v hlíně pak sebere jejich. Ideální je postavení květináčů na vrstvu písku – to abychom zamezili i . Také se ve vaší domácnosti začaly množit nepříjemné malé mušky ? Jedná se o takzvané mušky octomilky, . Rostlinu vyjmeme z květináče , dobře obereme ze staré hlíny , zejména z. A opět necháme rostlinu hodně vyschnout a poté opatrně zaléváme po malých. Dospělé smutnice jsou malé mušky černé barvy. Zřejmě se jedná o takové malé mušky , které létají kolem květináče a s. V bytě se mi vyskytují malé mušky ,je možné,že jsou z hlíny od kytek?


Ovoce v pokoji žádné nemám. Prodávají se samolepky s fermentační látkou - dát do květináče. Mám je už skoro ve všech květináčích.


Vzhledem k jejich dispozici a relativně krátké době gestace mohou rostliny v květináčích. U opadavých druhů ukončíme zálivku vždy, když začnou listy opadávat bez ohledu na roční dobu. Jedna rada: pokud z květináče vylétávají malé černé mušky. Hovorově řečeno, o larvy mušek. Měl jsem je zasazené ve dvou květináčích , a tak jsem si říkal, že i přes velikost rostlinek to risknu a na jednom to zkusím.


Co ale zabralo na 1 bylo, nechat hlínu v květináčích zcela vyschnout. Lítají kolem kytek a hlavně z hlíny. Než dostanu vynadano doma nechám si vynadat dříve tady a poradit. Drobné šedočerné mušky , známé pro svou barvu jako smutnice, se nejčastěji. Po krátkém čase se vylíhne první generace mušek – smutnic.


Larvy jsou 5–milimetru velké, dospělé mušky mají 2–milimetry. Aj vy ste sa už stretli v domácnosti s malými muškami, ktoré sa zjavia akoby odnikiaľ a vy sa ich neviete zbaviť? Napadají všechny pokojové rostliny. Jejich larvy škodí drobným .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky