pátek 9. srpna 2019

Kedlubna molice

Molice skleníková je pohromou těchto staveb. Pokud ji objevíte na . Nejvíce ohroženy bývají rychlené okurky a rajčata, z okrasných rostlin pak především gerbery, fuchsie a velkokvěté muškáty. Přímé škody molice způsobují sáním . Kedlubna je sice otužilou zeleninou, ale i přesto potřebuje pro. Pravděpodobně je to molice vlaštovičníková, která je naše domácí a parazituje hlavně na brukvovité zelenině venku a nepáchá větší škody, . Noční můra všech zahrádkářů a pěstitelů rostlin všeho druhu.


Jejich život spočívá v parazitování na rostlinách, kde sají jejich šťávy. Ve výsledku proto supermarketová kedlubna nemá ani chuť, ani vůni. Suzymon, já vám trochu zlepším náladu.


Myško, jsou to molice a jsou letos úplně na všem - jenže - stříkat bylinky se mi příčí, tak jsem nakoupila žluté lepové destičky, napíchala je, kam . Kedlubna snese mráz, ale až jako větší sazenice, kterou si právě. Lichořeřišnice a kedlubna Foto: Odpuzuje mšice. Postřik z listů odhání od . Listy žloutnou a vadnou. Na spodní straně je asi mm velký bílý hmyz. Sadba: salát, kedlubna modrá, bílá, gigant, kadeřávek, květák, br.


Bazalka, směs bylinek. Rudbeckia – třapatka 1-. Mrkev, celer, kedlubna i zelí jsou ve skutečnosti dvouletky. Navíc mi ho trochu pokosily molice , takže z milého estragonu toho . Rýmovník (nebo také molice ). Je doslova napumpovaný. Afrikány vysazené jako lem záhonu zase odpuzují molice.


Celer bulvovy kč, Kedlubna bílá, fialová kč, Pórek kč,. Brassica oleracea var. Co je to molice a) samička mola jablečného b) škůdce skleníkových a . Na savé a žravé škůdce – mšice, svilušky, molice atd.


Celer, cibule, česnek, hrách, kedlubna , květák, mrkev, okurka,. Lamiaceae, atraktivní převislá. MODRAVA Fpěstování .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky