pátek 25. října 2019

Kuprikol příbalový leták

KUPRIKOL 250SC PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN. Ochranná doba je - dnů dle druhu rostlin. Důležitá je u postřiků tzv. Aliete WG systémový - ochranná doba OD dni. Dobrý deň, hneď zajtra pôjdem kúpiť kuprikol a postriekam ich.


Prosím poraďte mi čím to potom ešte postriekať a po akej dobe.

Pozeral som aj na Vašej stránke. Kuprikol , x g, na l apl. Nastane-li však už u okurek doba sklizně, musíme použít přípravek Aliette WG ,. U obou vyjmenovaných přípravků je ochranná lhůta stanovena na dnů. Kombinovaný fungicíd so systémovým a kontaktným účinkom určený na ochranu.


Postrekový fungicíd vo forme zmáčateľného prášku na ochranu rastlín proti hubovým chorobám. Pôsobenie prípravku kontaktný fungicíd. Pokyny pre aplikáciu.


Riziko, které představuje přípravek pro użivatele, je přijatelné, pokud celková doba práce s přípravkem nepřesáhne.

Je-li uvedena ochranná lhůta např. OL - ochranná lhůta je minimální interval ve dnech mezi posledním ošetřením a sklizní ošetřené. Obsahuje ako hlavnú zložku oxychlorid meďnatý. Chemická charakteristika: CuCl2. OL ( ochranná lhůta ) je dána počtem dnů, které je nutné dodržet mezi termínem aplikace a sklizní.


V tomto období sa aplikuje preventívny postrek. Doba použiteľnosti : roky od dátumu výroby. Zásadou je pri polievaní nestriekať na . Skladovost: Skladem, obvyklá doba expedice den. Obľúbené značky: Záhradkárske potreby Spuchlák - ponuka.


RIDOMIL Plus WP, koncentrácia , ochranná doba dní. Prípravok sa môže aplikovať. Přípravek, u něhož prošla doba použitelnosti, nesmí být uváděn na trh. Postřiky mají různé OL (ochranné lhůty) – to je doba , během níž bychom neměli ovoce. Ale je nutný přímý zásah - ovšem nulová ochranná lhůta!


TIP: nejvhodnější doba pro použití je konec léta-podzim. Zabýváme se prodejem základních i doplňkových. Vegetační doba je 1dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky