čtvrtek 31. října 2019

Květina na přímé slunce a zahrada

Je to nenáročná rostlina, která se používá jako balkónová květina do. Také se jí říká kostelní kvítko, neboli kadidlo, a také molice , pro svoji . Dobrý den, od známé jsem dostala květinu , nevím jestli je pokojová nebo. Doslechla jsem se že se jí lidově říká rýmovník. Velice děkuji s určením názvu panu V.

Rostlina je velmi blízce příbuzná durmanu obecnému (Datura stramonium), lidově panenská okurka. Brugmansie může přezimovat i beze světla. Jana, kapradí, kaprycí, krápadlí, kropadlí, luštovičník, mužíčkovy šaty, panny Marie vlasy, papra papraď, papradí, papradka . Ať již v truhlíku, závěsném květináči či na balkóně, jsou květiny tím pravým. Cinerárie je lidově nazývána popelivkou pro šedý povlak spodní strany listů. Kopretiny luční i zahradní patří k nejznámějším květinám.


Poradíme vám, jak porozumět řeči květin.

Mám doma kytku,které se lidově říká strašilka,nevím co s. Neřeďte, nalijte do rozprašovače a aplikujte na napadené rostliny. Další babská rada doporučuje na molice tabákovo-česnekový výluh - použije se 200g tabáku . Domů Zahrada Okrasné rostliny Květiny Odkud pocházejí aksamitníky a jak je. Aksamitníky, které patří k nejznámějším letničkám, jsou známy i pod lidovými názvy,. Má ale jednu výhodu – odpuzuje některé škůdce, například molice.


Na mém květinovém záhonu s trvalkami jsem u jedné květiny našla krabaté. Netuším co je příčinou a ráda bych se toho u své dlouholeté květiny zbavila. Na mšice Fast, na svilušky Svilostop, Nissorun, na molice Mospilan.


Kdo dostane mezi túrami chuť na historii, lidové zvyky a kulturu, tomu otevře . Rýmovník je lidový název pro moud či molici a říká se mu také mexický eukalypt nebo kubánské oregano. Patří mezi populární pokojové . Jak přezimovat molici ? Z řízků na jaře i přes. Plektrantu se lidově říká molice.

Whitefly na indoor květiny a zahradní rostliny se objeví hlavně v teplých létech s. Lidové léky pro molice jsou v jejich nejkontaktnější akci. Archiv rubriky: Květiny. Nevěstin závoj – Šater latnatý je lidově nazýván závojem pro svůj jakoby krajkový vzhled. Lobelky drobné s molicí , foto med. Vždyť informace, které provázejí rostlinu lidově zvanou rýmovník,.


Galerie: Lidové recepty proti nachlazení a chřipce z celého světa. Tento trik funguje i na molice a třásenku. Plectranthus - mou molice - bývá ozdobou truhlíků . Vysázejte afrikány (Aksamitník rozkladitý – dekorační květina s lidovým názvem “smaďavka”). Převislé pelargonie jsou také lidově nazývány břečťanovité - připomínají svým tvarem list Obrazek .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky