úterý 8. října 2019

Likvidace pilouse černého

Způsoby prevence a likvidace. Patří mezi nosatcovité, hlava je prodloužena v nosec. Vývoj se téměř zastavuje při teplotách pod . Oct Objevil se u vás doma nebo ve skladu potravin pilous černý ? Tento malý nelétající brouk o velikosti až mm se objevuje ve skladech, silech i . Brouci pilouse černého se živí zrny nejrůznějších obilovnin.


Ale co jsem viděl jako základ likvidace je odstranit zdroj jejich množení, tzn. Na likvidaci pilouse je možné si objednat specializovanou firmu, která ho spolehlivě vyhubí. Preferuje vyšší vrstvy hromad obilí (až 1m do hloubky) z důvodu vyšší teploty.


Neobsahuje žádné chemikálie, je tvořen výhradně přírodními . In stock druhy vetřelců v naší kuchyni. Jak se zbavit potravinových. Jiným vetřelcem, kterého můžete objevit v mouce, je pilous černý. Měří centimetr a poznáte ho podle šedobílých křídel.


Podle mne půjde nejspíš o některého . Pojďme se zaměřit na to, kde se pilous černý vyskytuje a jak proti němu bojovat. Dobrý den, na likvidaci dřevomorky není jeden univerzální návo který by se dal. Mezi nejčastější potravinové a skladištní škůdce patří moli, zavíječi, červotoči, kožojedi, lesáci, pilousi a zrnokazi. Základem v boji proti pilousům je likvidace kontaminovaných potravin a chemické či fyzikální ošetření prostoru reziduálním . Ve své práci bych se chtěl zabývat problematikou likvidace škůdců s využitím.


Je to snadno pěstovat z kostní Mandarin doma? Likvidace pilouse černého. Dnes se budeme snažit pečlivě tento problém řešit, co strávil mnoho let . Lidově larvám potemníka též říkáme moučný červ. V kuchyni a obilných.


Do spíží se často dostanou mravenci, potravinoví moli a brouci. K těm nejrozšířenějším patří pilous černý a červotoč spížní. Tento škůdce, patřící do čeledi nosatcovitých, je kosmopolitně rozšířen a patří mezi nejzávažnější škůdce skladovaných obilovin. Dezinsekce prázdných skladů: pilous černý , pilous rýžový, potemník skladištní, lesák skladištní, rus domácí: – koncentrace (1ml-2ml) přípravku a 50-. V koupelně se nám objevuje poslední dobou malý brouček velikosti cm.


Je černý a vypadá jako nosatec. Metodika nového postupu ekologické inaktivace hmyzu v. Sitophilus granarius ( pilous černý ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky