pondělí 9. září 2019

Kola k vari převodovka t20

Inzerát Převodovka Tvari a kola v okrese Brno-venkov, cena dohodou, od Tomasek. Dům a zahrada - Vari tbazar. VARI TERA PŘEVODOVKA TS KOL. Kolo řazení Tpro dvoutakt.


Tera vari pojezdová převodovka Ts koly a nápravou.

Možno menší sleva po dohodě před přihozením. Zobrazit plnou verzi. Prodám nové závaží do kol VARI. V nabídce též převodovky T20. Plášť kola x Mitas.


Několikrát se nám stalo na převodovce Tto co píše v předchozím příspěvku DYK až jednou to odnesla i ozubená kola. Pružina palce kola TN - empty. Prodam motor jikov 2takt a velkou prevodovku Tvcetne kol a zavazi v kolech za 12tis.

Malotraktor tera vari ,malá poľnohospodárska technika. A ve Vari nebudou nikomu nic dělat, vše standart je u prodejců a zabívat se tím, kdo si co . Dom a záhrada - Terra vari bazár. Vyberajte z inzerátov. Tento typ je určen pro malotraktory s převodovkami DSK-3a T-s osovým čepem. Na převodové skříně . Třírychlostní převodová.


Vzhledem k událostem minulých dnů a nařízení vlády je naše prodejna uzavřena pro osobní odběr zboží a maloobchodní prodej na . Podmínky pro získání slevy Šrotovné na převodovky Vari. DSK 31 T, délka 5mm. DSK- 31 T, AKY, BSU - všech modifikací a roků výroby pro získání převodovky.


Oběžné kolo ventilátoru Vari. Vari T pro lištové sekačky díly pro nápravy strojů. PSZ, PJ-HONDA GCV 16VRO2). Proorávací kola k přev.


Samojízdný žací stroj mot- BS HP, hydrostatická převodovka , záběr 1cm.

Prevodovka TTERRA- VARI. Ani vaše převodovka Vari Terra není v nejlepší kondici? Nechcete investovat do složité opravy převodovky T, DSK31 DSK3nebo převodovky Terra T19?


Doporučujeme demontáž převodovky z tažné nápravy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky