úterý 24. září 2019

Kontejnerované třešně

Foto ostatních ovocných druhů : moruše. Ukázka ovocných kontejnerovaných stromků. Kontejnerované ovocné stromky. Dělí se podle tuhosti dužniny na srdcovky, polochrupky a chrupky. Pěstování a prodej růží, ovocných stromků, okrasných dřevin a jiných školkařských výpěstků.


Pokud vysazujeme kontejnerované sazenice (s ba- lem), na stáří materiálu 13 . Všechny rostliny z nabídky jsou naše výpěstky! Růže stromková - sytě červená, kontejnerovaná ! Naše ovocná školka produkuje kontejnerované sazenice: Oskeruše, Moruše a. Pouze některé druhy jsou kontejnerované s prodejem celoročně. Sortiment ovocných stromů zahrnuje: jabloně, hrušně, třešně , višně, na jaře pak meruňky a. Prodáváme je jak prostokořenné, tak i kontejnerované.


Slivoně - okrasné ( kontejnerované ). Nabízíme široký sortiment stromků od jabloní, přes švestky, třešně atp. Nabízíme i kontejnerované ovocné stromky, které se dají sázet celoročně. Nabízíme pouze kontejnerované ovocné stromy, tudíž můžete sázet mimo zimních měsíců po celý rok.


Více informací k výběru, výsadbě a péči ovocných stromů . Ponořením kořenů do vody se týká pouze vyoraných stromků, v žádném případě ne kontejnerovaných. Pokud stromek ve vodě ,,zapomeneme několik dnů, . OVOCNÉ KONTEJNEROVANÉ STROMKY Již zítra pro vás přivezeme nové. V sortimentu naleznete například jabloně, hrušně, třešně , višně, broskvoně, . Jabloně sloupové, 20-. Asijské hrušně, 15-. Prostokořenné sazenice zasíláme ve stádiu . U peckovin, jako jsou třešně nebo višně, můžeme první plody očekávat již v. Třešně , višně, 15-.


Růže - prostokořenné i kontejnerované , růže velkokvěté, pnoucí,. Ovocné stromky prostokořenné - meruňky, švestky, hrušně, jabloně, třešně , višně. Tyto třešně rostou pomalu,a nezaberou na zahradě tolik místa jako normální třešeň. Výhody kontejnerovaných ovocných stromků jsou ty,že . TRVALKY – kontejnerované rostliny peren, skalniček a okrasných trav. OVOCNÉ STROMKY začátkem jara a na podzim – jabloně, třešně , višně, hrušně,.


VYSOKÝCH TVARŮ ODRŮD TŘEŠNÍ. KONTEJNEROVANÝ STROMEK-stromek s korunkou,který je zakořenělý v květináči a po přesazení do volné půdy pokračuje dál v růstu,vhodné pro celoroční .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky