úterý 3. září 2019

Kytky do truhliku na slunce

Bakopa: Převislá balkónovka na slunce i do polostínu. U jižního balkónu neplatí, že dobrou péčí udržíte v květu jakékoliv rostliny. Sázkou na jistotu je výběr květin, které přímé slunce a žár milují.


Na plném slunci budou plné květů a váš balkon bude zářit do daleka. Ne asi přímo v truhlíku , ale v příhodném kontejneru nebo v květináči, .

Přemýšlíte, co do nich zasadíte, abyste si vytvořili za okny zelenou oázu, kterou. Fuchsie jsou ideální tam, kde bývá polostín a nepraží slunce. Pravidelně rovněž kontrolujeme zdravotní stav. Když se nám zdá, že rostliny v truhlíku přerůstají, můžeme některé příliš bujně rostoucí zaštípnout . Máte balkon obrácený k jižní straně, kde slunce pere od rána do večera?


Pak možná využijete naše tipy na kvetoucí rostliny, které vydrží . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ptala jsem se v jedné skupince a bylo mi řečeno že muškátům takové slunko nevadí pokud.

Jinak doporučuji zajít v sezóně do nějakého většího zahradnictví, kde kytky přímo. Rostliny balíme s maximální péčí, aby k Vám dorazily bez úhohy. Poskytujeme garanci výměny zdarma, pokud dorazí rostlina. Vzrostlejší květinka s malými červenými (ale i růžovými, bílými nebo modrofialovými) květy, někdy dělá dojem převislé rostliny. Vyberte si květiny do truhlíku , balkonovky do stínu, květiny na přímé slunce nebo exotické balkonovky.


Jak pěstovat převislé balkonové květiny a rostliny? K dalším slunci -milným rostlinám patří například petúnie, které jsou převislé a. Do truhlíků můžete vysadit například fuchsie, které dobře snáší . Klasické balkonovky mají řadu výhod – kvetou dlouho a do truhlíků jsou. O trochu náročnější alternativou, vhodnou do samozavlažovacího truhlíku na slunce , . Rostliny v truhlících jsou skvělou alternativou pro ty, kteří nemají za domem vlastní zahrádku, ale přesto touží po kontaktu s přírodou. Trvalky vhodné na slunce , na suchá místa, trvalky na úpal. Běžná půda, svěží nebo suchá půda, to jsou vhodná stanoviště pro tyto rostliny.


Patří sem velkokvěté . Umístění: na slunci , v polostínu kvetou trochu slaběji, odolné větru. Zálivka: pravidelná a.

Půjde o místo na plném slunci , v polostínu nebo úplném stínu? Určitě se vyplatí investovat do truhlíků s knoty nebo s jiným principem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky