čtvrtek 26. září 2019

Krmná řepa a výsev semen

Jak vypěstovat krmnou řepu Ursus Poly ze semen ? Výsev semen provádíme ideálně v dubnu v řadách. Hloubka výsevu by se měla pohybovat kolem -. Krmná řepa Rekord Poly červená - semena - Kg. Výsev provádíme na slunečná až polostinná stanoviště s humózní a dobře propustnou půdou.

Balení 2gramů Vám postačí na 1- 1m2. Kvalitní skladovací prostory pak značně prodlužují dobu krmení. Vzdálenost sazenic záleží na druhu pěstování.


Půda písčitohlinitá a slunečné. Podle obrázku na sáčku se semeny to vypadalo jako normální řepa, ale mne připadá,. Bučianský žltý válec (neumím slovensky) výsev se dělá zhruba zač.


Tak jsem nakonec semena krmné řepy sehnal a zasadil.

Jestli byste si rádi na své zahrádce vypěstovali řepu , kromě kvalitních semen řepy potřebujete. Návod popisuje činnosti od výběru odrů přes výsev , až po sklizeň. Podobně jako krmná řepa má i krmná mrkev vysoké nároky na výživu a hnojení. Nesnáší však hnojení čerstvým.


Tchýně ale z těch samých semínek vypěstovala pořádné obry. Nezaléváme i když by to asi bylo lepší, ale když je sucho, tak jsme sami rádi, že . V prvním roce vytvoří krmná mrkev vřetenovitý až válcovitý kořen a přízemní listovou růžici. Semena klíčí při teplotě půdy - ˚C.


Krmná mrkev je rostlinou dvouděložnou a dvouletou. Z osiv nabízíme kompletní sortiment semen značky SEMO Smržice. Dále směsi pro zelené hnojení, pícniny, krmnou řepu a další osiva – krmiva.


Vážený pane, pro vypěstování krmné řepy je nejlepší přímý výsev. V případě, že použijete. Každé balení obsahuje g červené krmné řepy Krezus.


Pokyny pro pěstování a datum výsevu jsou uvedeny v informacích o balení. Ulehčují přesný výsev a odstraňují potřebu časově nároč.

Víceklíčková odrůda krmné řepy , kořen válcovitého tvaru, žluté barvy, vysoký výnos bulev a . Správné začlenění cukrové řepy do osevního postupu či osevního sledu je pro integrovanou ochranu základním opatřením. Příliš časté pěstování cukrovky na . Jednoklíčková odrůda. Okamžiku výsevu , poslednímu.


Osobní odběr za Kč. Kč Přejít do obchodu. V drobném balení Vám nabízíme i tato semena : . Lůžka by měla být před výsadbou dobře navlhčena a ihned po výsevu napojena.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky