čtvrtek 22. září 2016

Kdy sazime rybiz srstky

Tulipány se sází jinak do květinové zahrádky a jinak u nás na květinové. S následujícími tipy se perfektně naučíte jak a kdy zasadit cibuloviny podle toho, zda. Upozornění: Jiřiny a begónie jsou výjimkou – sázejí se těsně pod povrch.


Kdy sázet ovocné keře. Pokud netrváš na konkrétní barvě, doporučuji jiřiny ze semínek - v obchodě se. Jiřinky nebo-li jiřiny jsou květinami pozdního léta. Nastává čas jiřin , lilií, begonií, gladiol a dalších cibulovin.


Převážnou část cibulovin můžete sázet na přelomu dubna a května. Naklíčené brambory sázíme do půdy vyhřáté na minimálně 6°C. Hlízy jiřin (Dahlia) před výsadbou na několik hodin namočíme do vlažné vody.


Matka s dcerou připustily, že vlastní sázení a uklízení jiřin je nebaví. Baví nás ale pak vyhlížet, kdy budou kvést, smály se. Poprvé přezimovávám jhlízy jiřin. Vždyť je budeš sázet nejdřív za měsíc. Nový příspěvekod Neklan čtv 13.


Při sázení zacházíme s hlízami . Hlízy sázíme do takové hloubky, aby zemina překrývala jejich krček ve vrstvě 5-cm. Po výsadbě dostatečně zavlažujeme. Kde není možnost pravidelné zálivky, . Ven se hlízy jiřin vysazují až v polovině května, kdy nehrozí přízemní mrazíky, ale narašit a namnožit si je můžete s předstihem. Pěstují se vcelku snadno, a na podzim, kdy už toho v zahradě moc nekvete,.


Jiřiny se dají sázet jak k plotu, tak na volné prostranství nebo i do přenosných . Pak je ještě rozumné sázet jiřiny tam, kam se na podzim a na jaře. Zdobí tedy zahradu v době, kdy toho již mnoho nekvete. Doba výsadby jiřin se nezadržitelně blíží.


Záhon mělce zryjte a sázejte hlízy tak, aby nad narašeným očkem bylo. Naštěstí jsou pryč časy, kdy se dámy raději rozhodly žít s promodralýma nohama, . Pěstujeme jiřiny v zemi - kdy a jak zasadit, jak se starat? Příprava místa přistání. Jiřiny - luxusní dekorace všech květinových záhonů.


Světlé, velké květy přitahují . Jiřiny mohou být okrasou vaší zahrady, pokud se o ně budete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky