pátek 30. září 2016

Kdy trhy v polském těšíně 2019

Trhy v Polsku – Kudowa zdroj, jelení hora, polský Těšín , Klodsko. Doplnit zajímavé informace na téma polských trhů. Máte nějaké zkušenosti? Holky, nemáte tip kam do Polska na trhy ? Dobrý večer nevíte prosím vás kdy ted jsou otevřené obě tržnice jak malá tak velká v Českém.


Každý, kdo miluje trhy , by se měl alespoň jednou zajet podívat do Polského Těšína , kde to opravdu žije.

Seženete tam prakticky všechno, co potřebujete. Kdysi velevyhlášenou tržnici na česko- polském pomezí lidé před. Mnoho Čechů stále navštěvuje polské tržnice.


Kam a kdy se vydat do Polska na trhy. Je tu prosím někdo kdo jezdí do polského Těšína na trhy ? Jak to tam teď vypadá? Myslím trhy -burzu hned za Olzou.


Nové tržnici u řeky Olše se spotřebním zbožím a potravinovému trhu ,kde si můžete nakoupit co právě potřebujete. Ceny v Polsku - Cieszyn dne 18.

Sedmička zjišťovala, na jaké ceny a jaké zboží lákají polští obchodníci české zákazníky. Pro návštěvu Cieszyna zvolila sobotu, kdy bývá na trzích nejvíc . Takovou největší jistotou je sobota dopoledne, kdy bývá otevřeno určitě, je zde nejvíc obchodníků, zboží, ale také nakupujících. TRŽNICE V POLSKÉM TĚŠÍNĚ. Nákupy v Polsku , nákupy v těšíně , Polsko nákupy.


V ranních hodinách cca v 8: příjezd do Polského Těšína k tržnici Malá burza (tzv.Nad Vodou) a zde . Popularita polských trhů neklesá. Mnoho prodejních míst zůstalo i zavřeno a nejspíš se otevírají o sobotách, kdy je nápor na trhu největší. Obyvatelé Českého Těšína zase chodí pravidelně nakupovat do Kauflandu na polské.


Lolula Ten je vedle velkého trhu. Vedle malého - toho u řeky - jsou jiné. Kdybyste stála před tržnicí s řekou za zády, vlevo na konci je malé . Těšín - trhy (gps souřadnice) - vloženo do Témata mimo geocaching: Ahoj. Je todocela mimo, ale potřeboval bych znát GPS souřadnice . Po úspěšných nákupech si zde dejte výborné pirohy a dobrou kávu.


K neoblíbenějším cílům patří trhy v Polském Těšíně. Na trhy dojíždí zhruba dvacet kilometrů, ale někteří trhovci si zajedou i kilometrů osmdesát. Prodává každé úterý, čtvrtek i sobotu, kdy je lidí .

Teresa Rymer v Polsku objíždí hned několik trhů , kde se momentálně snaží udat květiny, které zákazníci hojně nakupují na hroby svých blízkých.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky