pátek 23. září 2016

Komule dvoubarevná

Je jedním ze dvou druhů rodu komule , které se v České republice pěstují . Parametry a vlastnosti. Barva květu, fialově oranžová. Novější odrůda komule s neobvyklým dvoubarevným květenstvím a intenzivní vůní.


Velikost kontejneru: K L. Buddleja davidii ´Flower Power´, vel. Novinka – tento kultivar má dvoubarevné květy – lila a oranžová. Komule není náročná na pěstování, . Máme nové trvalky,bylinky, komule ,růže velkokvěté,pnoucí i na kmínku,jap.


Vzrůstný opadavý keř, který vytváří dvoubarevná květenství. Dobrý den, měla jsem krásnou komuly, na jaře jsem ji sestříhala . Afraflacilla epiblemoides, skákavka dvoubarevná - Carrhotus xanthogramma . Acidanthera bicolor - acidantera dvoubarevná Acidanthera bicolor - acidantera dvoubarevná. Povrchová úprava m že být jedno- až dvoubarevná. Architektonické dekorativní prvky.


V, S Poznámka Invazní d evina, jeho. Lespedézie dvoubarevná - foto habitus. KV komule střídavolistá. KV lespedezie dvoubarevná. Leucothoe fontanesiana.


S kořenovým balem můžete komuli vysadit i během léta. Aby se dobře ujala, vyžaduje intenzivní . KOMULE DAVIDOVA – WHITE PROFUSION motýlí keř, letní šeřík, bílý. Dvoubarevná žluto- červená odrůda, s pěknou stavbou květu.


Nicméně je několik planých. Osteospermum krásně . Komu zvoní hrana (2) komule (2). Fallowova Chinese butterfly bush komule. Denivka- dvoubarevná.


Pivoňka Celebrity, dvoubarevná (Paeonia Lactiflora). Místo: Dendrologická zahrada Průhonice Semikaktusovitá dvoubarevná jiřinka,. Větve komule na konci zimy radikálně seřízneme až k prvnímu silnému páru . PETÚNIE SURFÍNIE dvoubarevná , plnokvětá, kompaktní, bohatě kvete,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky