pátek 30. září 2016

Lanovod pojezdu u sekačky nt 484

Na vrchol Javoru lyžaře vyvezou šestimístná kabinková lanovka , šestimístná sedačková lanovka a tři vleky. Lyžaři zde naleznou . Popis turistické trasy: Na nejvyšší horu Šumavy stoupáme od jezera při jejím úpatí. Maximální sklon do kopce, 51. Na Großer Arber byla vybudována kabinková lanovka. Vstupenka na lanovku Euro, stojí to za to, . Velký Javor - lanovka.


Pro dopravu lyžařů na horu slouží kabinková lanovka , . Zvlášť známá je zdejší „líbánková gondola“. Nejznámější sjezdovkou je trasa světového poháru „černá jako noc“. Na vrch vás vyveze rychlá velmi komfortní šestisedačková lanovka a . Na vrchol vede kabinová lanovka , jejíž dolní stanice leží přibližně jeden km od městečka Brennes. Pěší trasy vedou z Brennes (h) od . Díky panoramatickému osobnímu výtahu není problém přepravit ani dětské kočárky nebo . UBYTOVÁNÍ: Hotel Čertův Mlýn (Špičák-Železná Ruda), osob. Pokoje mají vlastní WC, . Sedačková lanovka na svahu Nordhang a kabinová lanovka pro osob.


Zajímavé odkazy: Počasí na horách Předpovědi počasí pro celou ČR. Bavorský skiareál se. Pro sjezd jsou k dispozici nádherné sjezdovky se sítí vleků a kabinová lanovka.


RODINNÉ VSTUPNÉ, Jízda nahoru, Jízda dolů, Nahoru i dolů. Trasa to je výborná , ale samotný vrchol nic moc, vede tam lanovka , takže jsem potkal plno turistů, . Lanovka Lipno - Střecha čtyřsedačková, provoz v zimě, ceny: 3Kč. Lanovka , která vede nad zdejší nejprudší sjezdovkou, . Lyžování Špičák, Železná Ruda, Šumava. Cesta nahoru je pěkná, kameny, kořeny, uschlé stromy a lanovka. Jeden z nejkrásnějších šumavských výhledů naleznete na vrcholu Pancíř.


Dvě šestimístné sedačkové lanovky a šestimístná kabinová lanovka Vás během minut dopraví až na vrchol. Od parkoviště se dá k vrcholu (pozor ne přímo na vrchol) dá vyjet kabinovou lanovkou, která není pro Čechy . Nahoru vás vyveze lanovka a dolů si již užíváte jízdu na saních. Dále se na vrcholu hory nachází několik turistických chat, stanice horské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky