pondělí 19. září 2016

Malé černé musky

Malé černé mušky , které na první pohled neškodí. Vyrojily se z ničeho nic. Invaze černých mušek - koutulí - do českých domácností začala.


Znepokojují vás malé černé mušky , které se vznášejí kolem květináčů s pokojovými rostlinami, zvláště nedávno přesazenými? Poletující černé mušky a jak se jich zbavit. Sem tam kolem hlavy proletí malá černá muška.


Jejich larvy ožírají nejmenší kořínky rostlin a mračno mušek, rojících se v okolí pokojových květin, . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nejlépe se jich zbavíte vhodným ošetřením . Smutnice Smutnice jsou malé černé mušky , které poletují v blízkosti rostliny. Samy vlastně příliš nevadí, jenže jejich larvy v půdě si rády pochutnají i na koříncích . Smutnice, malé černé mušky (2–mm), kladou vajíčka do vlhkého substrátu. Larvy (6–mm) jsou sklovitě bílé nebo průsvitné s lesklou černou hlavovou kapslí. Jmenují se colmoyote a nechávají pod kůží na památku docela malinké vajíčko, . U opadavých druhů ukončíme zálivku vždy, když začnou listy opadávat bez ohledu na roční dobu.


Jedna rada: pokud z květináče vylétávají malé černé mušky. Albíny jsem viděla už dřív, ale tahle dívka měla všude po obličeji a na rtech strupy, vypadaly jako malé černé mušky , které si na ní pochutnávají. I široká terasa s výhledem na zátoku, kde surfaři jako malé černé mušky neúnavně zdolávali další a další vlny. Jako by se vůbec nic nezměnilo, zatímco oni . Smutnice mají tři vývojová stadia: vajíčko, larva a muška, a na každé z . Dejte pozor na muchničky, malé černé mušky.


Jednak jsou při chuti i během teplých podzimních měsíců, kdy už dá většina hmyzu pokoj, . Jedná se s největší pravděpodobností o smutnice, . Dospělé smutnice jsou malé černé mušky o délce přibližně 3–mm. Obvykle je lze spatřit, jak se rojí ve sklenících, protože je láká vlhkost, vysoké teploty a . Okolo pokojových rostlin mi v hojném množství létají takové malinké černé mušky (nebo jak to nazvat), mám pocit, že se líhnou v půdě. Každá muška smutnice dokáže naklást až 3vajíček a žije zhruba . Otázka: Krátce po přesazení pokojových květin začaly kolem květináčů poletovat drobné malé tmavé mušky. Jak se jich nejlépe zbavit?


Nene, jsou to prostě takové malé černé mušky , odpovídá to obrázku na. Nebo si jejich vajíčka .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky