středa 13. prosince 2017

Kere a stromy do polostinu

Zelí doma kysáme, vždy jeden velkej (tuším l) sud červenýho a velkej (25) a jeden menší (15) (objemy jsou odhadem) sud bílého. Těsnění je u těchto keramických zeláků zajištěno tak, že víčko dosedá. Ze zelí odstraníme vrchni špinavé či poškozené listy a hlávky raději ještě.


Soudek už má lety porušenou glazuru, a bakterie si prostě v té keramice žijou svým . Při kvašení zelí může dojít k tomu, že není dostatek šťávy v soudku. Po vykvašení v keramickým L jsem odstranil dřeva a kámen a přikryl víkem a dal do .

Sud na zelí je vyroben z keramiky. Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů. Ideální k nakládání zeleniny, okurek, masa nebo kysaného zelí. Keramický zelák l. Zavařovací hrnec na indukci Orion l set.


Moravské dubové sudy. Dubový soudek žíhaný na víno a destiláty-5L,včetně podstavce,zátky a. V této kategorii naleznete keramické (kameninové) sudy na zelí (zeláky), které se.

Každý sud na zelí (zelák) se snažíme co nejlépe zabalit, aby nedošlo k jeho . Sud hrnec na zelí keramika zelák. Kyocera CSN-202RD Nastavitelná šířka plátků: mm, mm, mm a mm. Vhodný na zelí , mrkev, okurku, cibuli, brambory a další. SUD NA ZELÍ KERAMICKÝ 30L. Plastový barel na zelí nebo okurky, neboli zelák o objemu 10l.


Sud (zelák) na zelí a okurky. Momentálně nedostupné. Objel Sudy na zelí nezasíláme, možnost pouze osobního . Bazoš - Inzerce, Bazar.


Plastový sud na zelí se šroubovacím víkem, o objemu litrů. Soudek zelák na kvašení zelí l keramický , KILNER. Náhradní víko na sud na zelí o objemu 20- 30l. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma sud na zelí. Zeláky, sádláky keramické.


Prodám soudek na zelí nebo maso o objemu 25- l. Hrnec kulatý s poklicí - granátová l , Emile Henry.

Zahradní keramika , dekorace - prodam sud zeli nebo maso 30l , inzerce. Dobrý den je soudek ještě k mání? Napsal autor inzerátu . Nabízíme i náhradní víko k sud u na zelí.


Hrnec na zeleninu – keramický soudek k nakládání zelí , kvašáků a jiné zeleniny Kvalitní. Do l zeláku kupuji kg krouhaného zelí , docela si s nakládáním. Já osobně nedávám do zelí nic víc,žádný kmín, cibuli, jablka apo.


L sud - Kg kapusta) Ked je kapusta v celku tak kupujem raz tolko kapusty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky