úterý 19. prosince 2017

Kovová parapetní ohrádka na okna

Poradíme Vám jak si zkrášlit Vaše okna. Zabrání nechtěnému pádu a navíc skvěle vypadá. Zábrana truhlíku rozpěrná, okno do 12mm - je určená mezi okenní špalety. Pro umístění rozpěrné zábrany truhlíků na okno s úzkým parapetem se zábrana.


Díky rozpěrnému mechanismu je montáž zábrany natolik snadná, že to zvládne i dítě. Kovová parapetní ohrádka na okna. Lavice a lavičky kovové Popelníky stojanové i nástěnné Postele kovové.


Jedná se o zakázkovou výrobu, ohrádku vyrobíme dle Vaších představ a dle . Zejména když máte plastová okna , do nichž se nesmí vrtat, protože by se poškodila. O něco dražší jsou ozdobné kovové ohrádky , které kromě. Držák truhlíku parapet - Fixpot kovový čokoládový (2ks) - pár. Nerezová teleskopická rozpěrná zábrana na truhlík pro okno 600-1000mm.


Nerezová zábrana do okapničky Technické informace: Pro výšku parapetní okapničky: mm Pro . Zábrana pro květinové truhlíky je nenápadně umístěna na okenním parapetu a zabraňuje pádu truhlíku z okna. V2A; výška zábrany (vodorovné tyče): cm nad parapetem. Parapetní kovový držák květinového truhlíku.


Držáky na truhlíky kovové i plastové v několika barvách, na truhlíky klasické i. Později se dávaly pod okna nevábné kovové natřené obyčejnou barvou,. Ohrádky jako doplňky pro vaše květiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky