středa 13. prosince 2017

Keříčkové fazolky zavařování

Miluji fazolkovou omáčku a proto si fazolové lusky na zahradě pěstuji a pak zavařím. Keříčkové stačí zasít, popínavým připravíme oporu – třeba z tyček ve tvaru tee-pee. Je čas zasít fazole : keříčkové i pnoucí, pro lusky i semena.


Domácí masové konzervy musíte zavařit dvakrát. Jejich nepopínavé příbuzné, fazole keříčkové , zůstávají neprávem v ústraní. Fazol patří mezi nejpěstovanější zeleniny a jejich obliba se každoročně zvětšuje.


Odrůdy fazolů rozdělujeme na keříčkové se zelenými nebo žlutými lusky a na. Určena pro přímý konzum, mrazení i zavařování. Míchaná zelenina s květákem Fazole ( keříčkové a tyčkové). Vše spolu s kořením natěsno navrstvíme do litrové zavařovací sklenice a pomocí . Nemůžu nikde koupit keř. BONA/SAXA/,které nemají vlákno a pergamen.


Tyto s oblibou zavařujeme na způsob okurek-je to velmi oblíbená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky