Kuřecí paličky v hořčično-medové marinádě. Prima tip: Tuto marinádu můžete použít i na celé kuře nebo stehna s kůží, zkaramelizovaný med na ní vytvoří výbornou kůrčičku. Společně s masem můžete také . Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Hořčice Med Mletá paprika . V míse si rozmícháme tekutý med s plnotučnou hořčicí a olivovým olejem.
Tymián můžete příležitostně zaměnit za rozmarýn:) Jako . Ve velké míse smíchejte olej, hořčice , med a citronovou šťávu. Přidejte koření, bylinky a najemno nakrájenou petrželku. Do marinády naložte libovolné maso a. Předehřejte troubu na 1°C a připravte marinádu : smíchejte hořčici , med , citronovou kůru i šťávu a sůl.
Do střední zapékací mísy dejte rozpůlená kuřecí . Marináda s medem a hořčicí. Nebo byste med s masem nikdy nezkombinovali? Smícháte v misce 1ml medu, 1ml dijonské hořčice , sůl a chilli.
Medově-hořčičná marináda. Geniální na grilovanou vepřovou krkovici. V misce promíchejte 1ml panenského olivového oleje, 1–lžíce dijonské hořčice , lžíci . Vše dobře promíchejte.
Přidáme citronovou šťávu, olej, vodu, hořčici a prolisovaný česnek. Maso důkladně potřete . Med , pivo, ocet a olej dobře promícháme a ochutíme jemně nasekaným rozmarýnem. Další velmi dobrá, jednoduchá a hlavně rychlá marináda , která vaše mase skvěle ochutí a dodá mu pořádný šmrnc.
Ingredience: lžíce oleje, lžíce kečupu, lžíce kremžské hořčice , sojová omáčka, stroužků. Tipy na snadné a ověřené marinády. Vepřové maso: hořčice , med , šalvěj nebo rozmarýn a slunečnicový olej.
Připravíme si snadnou marinádu – smícháme med , hořčici a trochu olivového oleje. Poměr záleží na vaší chuti. Někomu bude chutnat marináda více medová, . Dáme do ní med a hořčici a zamícháme. Očištěné filety z lososa opepříme a osolíme. V misce smícháme med , sojovou omáčku, olej, hořčice a pomerančovou šťávu.
V tomto mezičase si připravíme marinádu : smícháme hořčice , med a důkladně promícháme. Ochutnáme a dle chuti přidáme buď med , či hořčici. Poté přidáme med , chilli, hořčici a kapku sójové omáčky. Dle chuti přidáme sůl a pepř.
Omáčka je určená primárně na vepřová žebírka.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.