středa 20. prosince 2017

Křovinořez honda gx 35

HP, obsah motoru cm váha Kg. Dokumenty ke stažení. Formát, Název, Velikost. PDF, Katalogový list, 1kB. ZM3-0Těsnění membrány karburátoru Honda GXmini 4-takt křovinořez UMK435.

V tomto videu se můžete podívat na křovinořez UMK 4od firmy. Paragon nebo faktura DPH ! Dům a zahrada - Krovinorez honda bazar. Prodám novou Hondu GX - 35. Honda GXa GX, jimiž jsou křovinořezy a vyžínače osazeny spojují hned několik . Model: Honda GX GX35.


Zapalování pro krovinorez Honda GX35.

KW Motor Honda GX 35. Strunová hlava, žací kotouč, profi popruhy. Kvalitní antivibrační systém.


Pravidelně rozšiřujeme naše sklady a sortiment našich náhradních dílů, abyste u nás našli opravdu vše, co potřebujete na vaši motorovou pilu, křovinořez , . COM nahradni dily pro sekacki motorove pily krovinorezy valce laptopy Průmyslová Televize . Vari křovinořez KC-4se čtyřtaktním motorem Honda GX OHC. Výrobce Vari , prodej v sekci. Autorizovaný prodejce Vari.


Videa, návody, diskuse. Záhradná technika značky ABG Power Tools. GXhonda najdete a porovnáte na Srovnanicen. HONDA GX alebo KAWASAKI TH 43.


Detailní typ motoru GX Délka záruční doby let Typ nesení. Děkujeme vám, že jste se rozhodli pro motor značky Honda. Je škoda, že sis prvně nezjistil jaký vzduchový filtr honda gx má,.

Jako křovinořez to pracuje ve všech polohách. Honda pyšní výrobou dvou modelů mini 4-taktních motorů GX(25ccm) a GX( 35ccm ). Křovinořez STIGA SBC 4HD s moderním čtyřtaktním motorem Honda o obsahu. Benzínový křovinořez Honda UMR 4L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky