pátek 26. ledna 2018

Kontejnerované sazenice vinné révy prodej

K pěstování sazenic se. Kontejnerované sazenice je možné vysazovat celý rok. Vyhnete se tak nedostatku některých odrůd při běžném prodeji.


Přímo z výroby prodáváme . Sazenice révy vinné 12-Kč kontejnerované po celý rok. Prodávat a posílat budeme začátkem března dle počasí.

Posíláme jen prostokořenné stromky a drobné kontejnerované ovoce. Okrasné keře a stromy neposíláme. K prodeji nabízíme sazenice vinné révy. Mimo pěstování sazenic se naše firma věnuje. Sortiment mají velký, prodávají i kontejnerované keříky - takže není problém přijet i mimo sezonu.


Prodáváme sazenice révy vinné v rozsahu seznamu odrůd zapsaných ve státní odrůdové . Vinofrukt je rovněž významným tuzemským producentem révových sazenic veškerých uznaných moštových i stolních odrůd révy. Prodáváme kontejnerované a prostokořenné sazenice vinné révy stolních.

Nabízí sazenice vinné révy. V nabídce jsou jednoleté i dvouleté sazenice. Prodej kontejnerovaných sazenic byl zahájen. Já se proto snažím sázet i kontejnerované rostliny na podzim nebo v předjaří, aby tyto . Aktuálně prodáváme jednoleté kontejnerované sazenice révy vinné.


Réva -odolnější nemocem i mrazu. Osobní odběr je možný po předchozí domluvě. Podnož (silně vzrůstná): K 5BB, 1Kč, ks . Poštovné dle tarifů přepravců, . Charakteristika: Tato odrůda révy vinné má bílé hrozny střední velikosti se středně velkými bobulemi. Kvalitní motyka s dřevěnou rukojetí a pevným uchycením kovové části. Naše ovocná školka produkuje kontejnerované sazenice : Oskeruše, Moruše a Magnólie.


Doprava stromků z ovocné školky ovocná . Výsadba: sazenice stolní vinné révy vysazujeme na podzim nebo na jaře do dobře připravené půdy. V případě kontejnerovaných sazenic je termín libovolný. Součástí výstavy bude prodej sazenic KOSATCŮ, DENIVEK, TULIPÁNŮ, okrasných. Spousta kontejnerovaných sazenic denivek již bude nakvetlých!


Hroznové víno sazenice.

Habr obecný - kvalitní sazenice do živého plotu. Víno, sazenice révy vinné (30), Vinič (V texte),. Pokud si výběrem sazenic nejste jistí, rádi vám pomůžeme vybrat tu pravou odrůdu i podnož. Jak koupit sazenice.


PRODEJ SAZENIC VINNÉ RÉVY. Obsahuje i informace o péči o malé sazenice vinné révy. Zakoupíte zde sazenice a sadby v prýtu či v řízku, kontejnerované sazenice. Jde o dynamickou firmu navazující na staleté tradice pěstování vinné révy a výroby .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky