pondělí 8. ledna 2018

Krouhárenské zelíprodej

Igelitové pytle v ceně. Blahodárné účinky kysaného zelí. Prodej krouhaného zelí.


Pravé krouhárenské křimické zelí přímo od nás je tou nejlepší volbou pro každého, kdo si chce nakládat zelí sám doma. V naší krouhárně „Čertův mlýn“ od září zpracováváme krouhárenské zelí do zelných. Velkoobchodní prodej námi pěstované polní zeleniny a zelných salátů je . Kysané zelí , 1kg kyblík. Jeho slova potvrzuje i Roman Mencl, jednatel společnosti Zelko s. Krouhané zelí , na objednávku . Hlávkové a krouhané syrové zelí nebudeme nejspíš vůbec prodávat, . Starokolínské kysané zelí - Baše a spol.


Starý Kolín - výroba a prodej kysaného zelí , prodej krouhaného zelí. ZD Kačina, pěstitele p. Smetany ze Svobodných Dvorů, p. Poláka z Lochenic a ZEAS a. Kaštanová 12 Brněnské . Koupit je u nás možné jak již hotové kysané zelí , tak i krouhané hlávky, jež si lidé mohou doma sami naložit. Samozřejmě máme v nabídce také hotové saláty z . Zimní období kromě mnoha radovánek často přináší i méně vítané události – nachlazení a chřipky.


Zelí – zdraví ze soudku. Zájem o krouhané zelí roste, lidé si jej častěji sami nakládají. Lidé si stále častěji doma sami vyrábějí kysané zelí. Nakupují hlávky, které. Karibský ostrov je prázdný a lidé nemají za co koupit jídlo, říká Češka.


Zdejší pole leží v oblasti, kde se od dávných dob pěstovalo krouhárenské zelí , protože složení . Tradiční výroba kysaného zelí. Bolehošťské kysané zelí , pěstování a zpracování zelí , zelárna. Poptávám krouhané zelí. Kolem sta let se tady v Bolehošti a okolí pěstuje kruhárenské zelí a vyrábí se kysané.


Ta začne už za pár dní a spolu s ní i prodej krouhanky. Nakládáte si zelí na zimu? Zajeďte si do Dobré Vody, prodávají krouhané zelí bílé i červené.


Více informací v letáku níže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky