čtvrtek 11. ledna 2018

Květina sundaville přezimování

Rozhodně to není květina , která by se dala v létě letnit na zahradě. Popis: Nabízím domácí květinu Hoyu . Pěstuje se podobně jako mnoho jiných balkónových rostlin. Tato květina je velice podobná voskovce a je také s ní často zaměňována. Enormně důležitá je vysoká propustnost substrátu pro vodu.


Dostupnost rostlin a květin se může měnit na základě sezónní nabídky a skladových zásob prodejen.

Bílé květiny jsou symbolem elegance. Rostlina je vhodná pro pěstování. Věncovec či pokojový jasmín je podobný voskovce , jeho sněhobílé květy nádherně voní.


Tato obyčejná květina je velmi dekorativní, pokud jí umožníte bujně růst a sílit. Podobně lze množit voděnku, voskovku , marantu, filodendron, mučenku, . Hoya- voskovka není, ta tvoří hroznovité květenství, tato rostlina jen jeden . Podobným způsobem se světcům do rukou upevňovaly papírové nebo voskové atributy. Papírové květiny si voskař sám obvykle nevyráběl, na rozdíl od ozdob . Květy mají bílou barvu s .

Pokojová rostlina je víceletá rostlina zajímavá svým tvarem a zbarvením. Je ozdobná listem či květy. Tvoří součást interiérů, které dekoruje, současně čistí . Aquilegia desertorum) s jasně žlutooranžovými květy, velmi podobný A. Bohužel dnes už se jako pokojová rostlina téměř nevidí. Neodstraňovat po odkvětu květní stopky, protože podobně jako u oleandru, z nich vyrostou nové květy.


Na trhu jsou kultivary . Jun Je to rychlerostoucí liána, která se sama pne po opoře. Tvoří tuhé, lesklé listy a na slunci také kvete. Moja starká poznala jej tajomstvo, voskovka jej kvitla nonstop – na obdiv celej ulice: Naučila ma, ako . Podobně jako u voskovky se jeho výhony stáčejí na kruhovou konstrukci. Přes léto mu vyhovuje letnění, snese i přímé slunce, v zimě je vděčný . Jak přezimovat voskovku. Voskovka – Abecedazahrady.


Asclepiadaceae – klejichovité Angl. Je to naprosto univerzální pokojová květina , která nevyžaduje žádnou. Kreslíme na něj hnědou voskovkou. Na několik míst na krabičce.


Obměna: Místo zimní hory tvoříme horu najaře s květinami a ptáky.

Sněhuláček Prostorová. Podobné žloutnutí listů způsobí přílišná zálivka - rostlina nemůže přijímat vodu, protože jí uhnívají kořeny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky