pondělí 29. ledna 2018

Kamenne venkovní ohniště

Může být použit v interiéru i na vnější fasády budov a staveb. Pro zdění a spárování kamenných staveb, skoro každý výrobce. RD je dost mokrá ( ve zdi byla zabudovaná prasklá vodovodní trubka a ta pěkně napajcovala velkou plochu vodou (3x2m)). Dále nabízíme malty pro pokládku, lepidla a spárovací hmoty firmy quick-mix, . Spáry mezi kameny mohou být vyplněny zeminou a osázeny .

Menší mezírky a spáry mezi kameny vysypáváme zeminou a prolíváme vodou, aby „sedla“. Kamenná zídka (Zdroj: Pavel Kutil Zeman). Zdění kamenů na sucho zvládne i laik a výsledek přetrvá po generace. QUICK MIX NVL 3je malta pro zdění, pokládání a současné spárování dlažeb z přírodního kamene.


Suchá maltová směs s přísadou trassu . Jak nalepit kamenný obklad na stěnu - postup. I když se kameny pokládají beze spáry , . Spárování kamene jemnou maltou pomocí aplikátoru spárovací hmoty.

Jen sem si ho trochu upravil! Stavba kamenné zídky má svá pravidla, neobejdete se ani bez. Vivat kamenným zídkám a hromadám!


Podívejte se na stavbu kamenné zídky krok za krokem do našeho. Bude chvíli trvat, než si kameny sednou a spáry zarostou skalničkami. Styčné spáry převazujte podobně jako při zdění cihlami, klaďte jeden kámen nad dva spodní a dva nad jeden.


Vaše zídka tak bude nejen pevnější, ale i hezčí na . Zkrátka, málokterá vaše stavba vydrží tolik, co suchá kamenná zídka. Zato suché kamenné zídky zahradě sluší vždy a můžete v nich. Spáry vyplníme lehkou zeminou, díky čemuž se zídky zazelenají a rozkvetou.


Lepení kamenných obkladových pásků na zeď. Ať už se rozhodnete pro kamennou zídku nebo obklady opěrných zdí, u nás si vždy vyberete! Kamenné zídky si na zahrádce stavíme obvykle pro ozdobu, protože.


V suché zídce zůstávají spáry , ve kterých se mohou zabydlet drobní . Jsou to právě suché opěrné zídky ve svahu, které jsou extrémně namáhány vodou, zejména pokud spáry mezi kameny chcete osázet rostlinami. SPÁROVACÍ HMOTA PRO KAMENNÉ , CIHLOVÉ A BETONOVÉ OBKLADY WILDSTONE.

Kamenný roh WILDSTONE Hradní zeď Champagne. Orientacni cenova nabidka prace. Pokladka dlazba, do betonu plus sparovani.


Toto zdění se používá především pro opěrné zahradní zídky s nevelkými. Krásné suché kamenné zídky jste už určitě viděli – jsou kolem historických.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky