úterý 16. ledna 2018

Krajníky na záhony z palet

Jan Krysy, myši a potkani mají obranný reflex, který je účinný proti jedům, ale u. Pokud jde o rovné povrchy je instalace jednoduchá, krabička se . Obsahuje návnadu, která silně láká hlodavce a účinkuje již po prvním použití. Na půdě v domě máme plašič Deramax-Profi a hlodavci se nám . Dec posts - ‎authors Vyhľadávanie: jed na hlodavce - Farby.

Lepová pasca na okamžité použitie, určená na myši , potkany a hmyz, bez zápachu. Požerová nástraha na hubení hlodavců (potkani, krysy, myši ) v uzavřených objektech. Pro myši vložte g nástrahy do každé deratizační staničky. Staničky umisťujte 5. Balení: 2kg, 5kg ,7kg kartónové krabice.


Sep Myši či potkany hľadajú teplo a hlavne jedlo. Preto používajte pokiaľ možno vzduchotesné uzatváracie krabice či nádoby.

Ak nechcete, aby sa vám hlodavce dostali do domu, čo najviac im skomplikujte možnosť dostať sa dnu. Pretože ak myš či potkan zožerú jed , zalezú do svojej skrýše a tam . Apr Témata: jed , myši , pastičky, potkani, potraviny. Hlodavci a člověk jsou nepřáteli už po mnoho tisíc let. Od dob, co se člověk začal zabývat . Plastová stanice (speciálně upravená krabička ), která je určena pro kladení jedu na myši v uzavřenýc….


Cytrol Dust prášek - dotykový a požerový jed. Jedy na myši , lepidlo na myši , krysy a potkany ihned k dodání, vše skladem. Malá deratizační stanička Baitbox je plastový box , který chrání použitý jed na myši při.


STOP škůdcům gel návnada na hlodavce a krtky 300g. Mezi nejprodávanější jed na myši , krysy a potkany patří přípravek Ratimor nebo silně aromatická . Výhodou pro hubení myší je, že myši nejsou nijak plaché a opatrné při výběru předložených. Jed likviduje hlodavce za 3-dní v návaznosti na druhu škůdce a množství nástrahy, kterou pozřel.


Box má boční otvory pro přístup hlodavce. Vybrané složení zajišťuje vysoký odběr nástrahy a je vhodné i do míst, kde mají hlodavci množství jiné potravy.

Měkký sáček zajišťuje jednoduché napíchnutí na. Nov Myši , krysy a potkani neopustili blízkost lidských sídel ani v době počítačů a moderních technologií. Jed na potkany a myši – v prášku. Nástraha pro hlodavce je směsí atraktivních potravin a warfarinu.


Moderní, klíčem uzamykatelná plastová stanička na myši a jiné druhy. Doporučujeme dokoupit jed na hlodavce RataStop RATIDIF SENSITIVE PASTA FLUO. Pro hlodavce , které mají rádi zrní je velmi dobře stravitelná.


JED na myši RATIMOR GRANULE 150G v krabičce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky