pátek 26. července 2019

Kátrovačka na hlinu praha

Daruji hlinu s primesi suti. Prodám kátrovačku -prosévačku kompostu, hlíny , pilin. Prodám prokátrovanou zahradní zeminu (kompost) Praha Troja Prole.


Pokud potřebujeme prosítovat větší množství zeminy nebo hlíny z kompostu,. Hotová katrovačka pro připojení motoru. Ruční katrovačka - síto na písek, kompost, hlínu.

Ruční prosévačka - katrovačka kompostu, hlíny , písku, štuku, ocelové síto v dřevěném. Síto na kompost 6x6 . Katr s centimetrovými oky je dobrý na písek nebo zeminu do květináčů. Pro přesívání hlíny na záhon mi připadá příliš hustý. Název a rozměr výrobku (mm), Cena, Pozn. Denní pronájem stroje včetně strojníka.


Masivní dřevěný rám - Rozměr. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Díky jeho nízké hmotnosti se s ním . Nyní nastane ta pravá otrocká dřina - hod lopatou na síto asi tak šestkrát. Bohužel nepropadá hned vše - hromada před i za kátrovačkou je asi přibližně stejná a . Kdesi vzadu na konci pozemku je kompost vytvořený ze spadlého listí, hlíny a trávy z celé zahrady a rokle. Na kolečku přivezeme lopatu, kátrovací síto v rámu a hodně tekutin na žízeň. Dnes již tomu tak není - používám KTR - V 8 překlad názvu je: KTR= kátrovačka ,V= Valenta. Prohazovačka Stavíte dům a potřebujete přesívat materiál?


Máte zahrádku a chcete kvalitní zeminu, která bude očištěna od . Katrovačka na prosívání zeminy. Priorita v kategorii. Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější. Elektrická bubnová kátrovačka zeminy. Doba zapůjčení a cena dohodou.


Po dohodě jsem schopni dovézt i na místo určení . Velmi vhodné pro čištění kontaminované hlíny např. Třídička hlíny , suti. Prosévačka, třídička, katrovačka.

Poptáváautomatickou katrovačku (prosívačku) na hlínu , ks. Lokalita : - okres Hlavní město Praha Termín pro podání nabídek: - 4. Neřešil někdo z Vás nějakou menší katrovačku jen tak na zahradu. Nejraději poháněnou náhonem traktoru nebo řemenem od jednoosáku.


Jen tak pro přesívání . Provozovatelem webu rajce. Představujeme Vám mobilní bubnovou třídičku na frakce. V porovnání cen u tohoto .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky