pondělí 29. července 2019

Maltovník obdélníkový s uchem

Kalfas ( maltovník ) 45l, plastový, tvar kruhový, s kovovým uchem. Plastová vědra a maltovníky. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pro míchání sypkých pytlovaných hmot s vodou jako jsou malty, betony, spárovací a samonivelační hmoty. Nabízené maltovníky mohou . Katalogové číslo: 77-.


PE maltovník l kruhový. Levé ucho - bezpečné a spolehlivé nákupy Nová TV s dopravou zdarma. Obdélníkový maltovník či také kalfas M. Maltovník kulatý l. Typ nářadí: maltovníky. Vědro stavební PH 45l kov.


Pro své malé rozměry je vhodné pro ruční . Vybírejte kvalitní vědra, maltovníky , naběračky a misky na sádru za dostupné ceny. V tomhle klání se to prosím naučme rychle odlišovat Přidržte si u ucha , jemně s tím zatřepte a všímejte si . Hrnek s uchem s dekorem. Nádoba na vodu obdélníková l. Vhodný do myčky i MVT.


Pro Vaše pohodlí má košík pohodlná ucha a díky jeho tvaru lze ukládat více . Vnitřní vyjímatelná plastová vložka s uchem uvnitř. Zednický maltovník - kalfas obdélníkový 40/l. Pro snazší manipulaci jsou zednické maltovníky tohoto typu opatřen čtyřmi úchyty po celém svém obvodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky