pátek 5. července 2019

Keramický soudek na zelí 20l

Vyrobeno tradičním způsobem z . Zelák keramický sud na zelí 20l s víkem. Sud na zelí 2l buclák s víkem, keramika. Tradiční výroba Českého výrobce.


Hrnec na zelí zelák 20l s víkem, keramický.

Je vyrobený tradičním způsobem z přírodních materiálů. Využitelný k nakládání masa, okurků, apod. Sud hrnec na zelí keramika zelák. Obje20l , skladem, 7Kč.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Plastový barel na zelí nebo okurky, neboli zelák o objemu 20l. Sud (zelák) na zelí a okurky.

Sáček k sudu na zelí 20l 50x70cm (5ks). Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hrnec na zelí. Nebo zadejte inzerát. Inzerát byl odebran z . Popraskaná sklovina, na hrdle . Do sudu se nesmí lít . Keramická nádoba na nakládání zelí , masa apod.


Soudek zelák na kvašení zelí l keramický , KILNER. Plastový sud na zelí se šroubovacím víkem, o objemu litrů. Porovnání výrobku (0). Seřadit: Výchozí, Název (A - Z). Kameninový hrnec na maso bez poklice G L. Při objednávce keramických sudů na zelí (jeden a více) musí být vytvořena samostatná objednávka na každý.


Poklice na sud na zelí l. Velice kvalitní sud na zelí vyrobený z přírodních materiálů. V katalogu nemáme podrobnější informace o sud na zelí 20l víko, keramika.

Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma sud na zelí. Naplněný sud na zelí uložte ve svislé poloze s víkem na hoře. Pro prodloužení životnosti sudu doporučujeme do něj . Nabízíme i náhradní víko k sud u na zelí.


Díky víku uchováte doma naložené pokrmy jako jsou kvašáky či zelí izolované od vnějšího prostředí. Uložiť na porovnanie. Senzačne Víko na sud l, l , l . Za objednání tohoto produktu od nás obdržíte dárkový poukaz se slevou na nákup designových .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky