úterý 30. července 2019

Krajovy sloupek do vinice

Koncový sloupek délky 270cm se používají na začátek a konec každé řady vinice. Používá se ke kotvení krajových sloupků a zajišťuje stabilitu opěrné konstrukce vinohradu. Do země se buď zatlouká nebo vtlačuje, čímž. Bývá využíván jako krajový sloupek.


Je flexibilní jako … Novinka. Spolu se vším příslušenstvím do sadů a vinic pro vás každoročně připravujeme také výběr sazenic vinné révy. Používají se ke kotvení a stabilizaci krajových sloupků. Ocelové vinohradnické sloupky s různou ochrannou povrchovou úpravou tvoří. Krajové sloupky se používají na začátek a konec každé řady vinice.


Nejčastěji se používají jako krajové sloupky řádků, jedná se o odkorněné kůly délky 2cm. Vinohradnický program - sloupky do vinohradu. Kovový sloupek jeklového tvaru, s venkovními háčky a vnitřními otvory, vhodný do vinice jako sloupek krajový. Chráněn protikorozní vrstvou.


Půdorysné rozměry: x mm. MODERNÍ TYPY OPĚRNÝCH KONSTRUKCÍ PRO VINICE VYUŢÍVANÉ. Vhodný do všech typů půd.


Konstrukce sloupku a správná technologie instalace umožňuje . Naše konstrukce - Vaše spokojenost . Nabízíme kompletní sortiment opěrných konstrukcí do vinic. Sloupky krajové - Opěrné tyče k sazenicím - Fixační spony - Zavrtávací kotva - Objímky - Gripple systém. Tento sloupek je vyroben z . Novinky v oblasti mechanizovaného nářadí do vinic.


Sloupek se ručně nasune do otvoru v zatloukací hlavě a jeho dolní konec . Nářadí a údržba vinic. Popis produktu: Železná poplastovaná kotva sloužící k zakotvení krajového sloupku. Vytesat do každého krajového sloupku ve vinici.


Krajový ocelový sloupek P5E (délka 5m). Cenu profesora Viléma Krause získal v. Apr Zajeďte si do Vlachovic Patrik Burg, Pavel Zemánek: Pneumatické lisy a jejich. Využití Registru vinic , který je technologickým nositelem funkce ochrany. Starší keře totiž koření ve větších hloubkách a dostanou do hroznů více.


K tomu stromu na kopci si. Vás zajímalo, jak vlastně napínají .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky