čtvrtek 19. října 2017

Kanalizační šachta plastová

Revizní a kanalizační šachty neprůlezné DN31 DN4a DN425. Revizní šachty mohou být využity pro dešťové, splaškové a drenážní kanalizační sítě. Kategorie Revizní kanalizační šachty má následující podkategorie:.


Nenašli jste v kategorii plastových šachet produkt . DIAMIR 31 DIAMIR 40 DIAMIR 425.

Díky různým sestavám jednotlivých částí mají kanalizační šachty široké použití při stavbě kanalizačních systémů . Válcovitý korpus je PP deska vytlačovaná o 6-mm, dno a strop z PP desek . Kanalizační šachta je vyrobena z polypropylenu a je vodotěsná. Porovnejte ceny, zjistěte. Popis produktu Poklop šachtového dna DN 31 materiál plast , zatížení do t. Umožňuje napojení kanalizačních přípojek z různých směrů na potrubí gravitační kanalizace a provádění . Poklopy do zatížení Ase mohou osazovat přímo na šachtovou rouru.


Wavin jsou nezbytnou součástí kanalizačních sítí.

Inspekční šachta pro komunální, průmyslovou a domovní kanalizaci. DN 4osazení přímo na prodložení, nosnost plast 5t. Chování plastových šachet je podobné chování plastového potrubí.


Proto je celoplastový kanalizační systém staticky i dy- namicky výhodnější než kombinace. Vytvořte pomocí PP vstupních a revizních šachet Tegra od společnosti Wavin Ekoplastik páteř vašeho veřejného kanalizačního systému. Dna revizních šachet a uličních vpustí, vyráběná z polypropylenu, disponující homogenní stěnou s vysokou kruhovou tuhostí a vynikající svou vysokou teplotní. Plastová revizní šachta slouží k osazení čistícího revizního kusu.


Proč naše kanalizační šachty ? Nejkvalitnější materiál: Naše plastové kanalizační šachty. Charakteristika plastových šachet se liší od šachet tradič- ních a pro určení oblasti jejich použití je hlavním používaným parametrem odolnosti maximální hladina . KG Víko šachty KGDOV 4- plast v akci. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Nakupujte od specialisty na Instalace - Rozvody. Hilti dvouramenná plastová kabelová příchytka, držá. Poklop kanalizační šachty 2x 2plast (POK200).


Veškeré plastové součásti kanalizačních šachet se vyrábě- jí s využitím.

Lze šachtu zakrýt jiným než plastovým víkem? POKLOP NA KONTROLNÍ A REVIZNÍ ŠACHTU STEELDECK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky