pátek 20. října 2017

Kolik stojí kg brambory

Created with Highcharts 7. Nejnižší akční cena Běžná cena Průměrná akční cena 18. Brambory konzumní pozdní kg běžně stojí 7Kč. Dočasně nabízíme po Brně a okolí doručení až domů. Při objednávce nad 2.

DPH je závoz zdarma (platí pouze pro Brno a okolí). Ceny brambor v Česku letí strmě nahoru a zákazníkům se protáčejí panenky. Olej, cukr a čaj stojí téměř stejně jako před lety. Naopak brambory , uhlí a služby výrazně zdražily.


Vezmu si ještě tři kila brambor , půl kila cibule a kilo mrkve. Včera stála mrkev Kč. Kolik stojí kilo brambor ? Dnes stojí o polovinu méně.

Za svou práci dostává buďto naturálie (kg brambor a jednu ovci na měsíc), nebo peněžní odměnu (diramů za kus167). Po rozpadu kolchozu se pak půda rozdělovala podle toho, kdo měl kolik. Julie si půjčila od.


Kilogram konzumních brambor se v prosinci prodával průměrně za více než korun, konkrétně 2koruny. Ještě v listopadu přitom stál jen 15 . Astronomických až Kč za kilo brambor : Méně už to nebude! Kilo brambor stojí i přes korun. Na kolik to bude, ale nelze odhadnout. RUCIP začíná na mm.


My prodáváme velikost brambor – mm. V nabídce si vyberete z několika odrůd sadbových brambor. První letošní brambory z Česka by mohly být koncem května. Letos v únoru byla průměrná cena brambor přes korun za kilogram , vyplývá z dat . Zvířata - Krmne brambory inzerce.


Prodám krmné brambory , balené v pytlích po kg. Dobrý den, kolik stojí Kg brambor ? Cena brambor vyletěla v posledních měsících prudce vzhůru.

V obchodech teď stojí v průměru jeden kilogram. Zhruba procent polí vyčlenili na brambory pro chipsy a necelých procent na konzumní. U těch je cena asi korun za kilogram , což .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky