úterý 10. října 2017

Krabička na jed na myši a hlodavce

BROCUM granule 3g - jed na myši a potkany. Požerová nástraha ve formě průhledných… Pouze pro profesionály, přihlašte se nebo se . Hledáte jed na myši ? Ratimor Brodiolon granule 1g krabička. Cytrol Dust prášek - dotykový a požerový jed.


Jedy na myši , lepidlo na myši , krysy a potkany ihned k dodání, vše skladem.

Malá deratizační stanička Baitbox je plastový box , který chrání použitý jed na myši při. STOP škůdcům gel návnada na hlodavce a krtky 300g. Výhodou pro hubení myší je, že myši nejsou nijak plaché a opatrné při výběru předložených.


Jed likviduje hlodavce za 3-dní v návaznosti na druhu škůdce a množství nástrahy, kterou pozřel. Box má boční otvory pro přístup hlodavce. Vybrané složení zajišťuje vysoký odběr nástrahy a je vhodné i do míst, kde mají hlodavci množství jiné potravy. Měkký sáček zajišťuje jednoduché napíchnutí na. Nov Myši , krysy a potkani neopustili blízkost lidských sídel ani v době počítačů a moderních technologií.


Nástraha pro hlodavce je směsí atraktivních potravin a warfarinu.

Jed na potkany a myši – v prášku. Moderní, klíčem uzamykatelná plastová stanička na myši a jiné druhy. Doporučujeme dokoupit jed na hlodavce RataStop RATIDIF SENSITIVE PASTA FLUO. Pro hlodavce , které mají rádi zrní je velmi dobře stravitelná. JED na myši RATIMOR GRANULE 150G v krabičce.


Každý hlodavec má trochu odlišné choutky a nároky na stravu. Nabídka potřeb pro hlodavce v dm myslí ale na všechny. Balenie: papierový box obsahujúci 1g pasty v sáčkoch (ca ks).


Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd. Dec Uploaded by MareK Ň. Plastová miska na návnadu ( jed ). JEDOVA STANICKA MOUSE BOX TRANSPARENT. GARDENCOL LEPIDLO NA MYSI 135G. Pasca na myši Dual Bait Box Len na objednávku. Stanica na jed proti potkanom 2x 1x cm.


Návnada v podobě sáčku s granulemi (vůně kukuřice) hlodavce silně láká a účinkuje již po prvním požití. Výjmečně atraktivní jed na myši a potkany s vůní zrna. Velký výběr naleznete online na BauMax.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky