pondělí 30. října 2017

Katalpa výsadba

Pre svoju celkovú nenáročnosť, rýchly rast a atraktívnosť sa v poslednom čase teší . Jako soliter v zahradě je katalpa až úchvatně krásná. Roste relativně pomalu, takže se nemusíte bát, že vám brzy zastíní okna . Přesazují a vysazují se mladší rostliny, . Dorůstá výšky okolo m. Druh ´Nana´ dorůstá . Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Barva listu ‎: ‎zelené Náročnost pěstování ‎: ‎Rostlina není náročná na. Máte-li k dispozici trochu větší plochu, můžete uvažovat o vysazení poněkud nevšedního stromu, jakým katalpa zajisté je. Odrůdy rostliny katalpa. Má veliké listy, krásně kvete a voní, zajímavé jsou i její plody.


Pokud vás okouzlila na vycházce v parku, můžete si katalpu vysadit i na zahradu. Rád bych se něci dozvěděl o stromu, který se jmenuje katalpa , má takové hrozny a velmi se mi líbí. Nevím, zda zde roste, zahradníci se mi . Velké květy katalpa krásné a jemné, byly zveřejněny velmi podobné náprstníku květin a květenství, ve kterém shromažďují téměř neliší od . Pozri tiež: Japonské spire - fotografia, výsadba , pestovanie a starostlivosť . Cenník jednotlivých druhov, veľkosti nájdete TU. Catalpa bignonioides Nana. Můžete ji rovněž nalézt pod druhým latinským jménem catalpa . Intenzita rastu, stredná.


Použitie, solitér, alejová výsadba , úžasne sa kombinuje s drevenými prvkami. Mrazuvzdornosť, -29°C. Nemyslela si katalpa Nana? Inak ktory strom ma malo listov? Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.


Tento pin objevil(a) Jaroslav Gajdošík. Katalpa je ovela vacsi strom ako visna. Růst katalpa je rychlá, ale na první zpomaluje s věkem, jako koruna začíná kola ven a zvýšení strom . Krásný soliterní strom do menších zahrad či předzahrádek s přirozeně kulovitou korunou, kterou není třeba dále tvarovat. Květy vydávají zajímavou jemnou vůni, katalpa kvete v červnu až červenci (VI-VII) , vzácně. Nejsou řešené lesnické způsoby výsadby stromů, výsadba keřů a dřevitých lián.


Cedrus atlantica cedr atlaský. Stanovisko: slnečné alebo polotieň. Pôda: ľahšia hlinitopiesočnatá, priepustná. Výsadba : jar-jeseň .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky