čtvrtek 19. října 2017

Kolkvície v zahradě

Na přelomu jara a léta, kdy příroda hýří květy, vídáme v zahradách kvést . Na zahradě vám kolkvície udělá parádu jako osamocený keř, ale skvěle bude také vypadat ve společné výsadbě s jinými rostlinami, ale ostudu vám rozhodně . Hodí se jak pro pro skupinovou, tak pro solitérní výsadbu do malých i větších zahrad. Tento bohatě kvetoucí keř je v zahradách stále spíše vzácností. A proč si vlastně na zahradu nosit zahraniční návštěvníky, místo abychom se spokojili s domácím dřevinami? U kolkvície je odpověď jasná – je . Připravte zahradu na novou sezonu.


Produkt prodává zahradnictvi-aronie. Naše cena bez DPH ‎: ‎10Kč Květ ‎: ‎zvonkovitý Naše cena s DPH ( ) ‎: ‎11Kč Doba květu ‎: ‎květen - červen Architektura moderních zahrad books. Dnes se vysazuje v parcích a zahradách. Hezký keř, 1–m vysoký, s hustě olistěnými větvemi. Kerria japonica (L.) DC.


Větve rostou obloukovitě dolů a jsou doslova obsypány květy. Na podzim se listy barví do oranžovo žluté. Kolkwitzia amabilis GRAEBN. Dá se pod ní velice příjemně posedět, umístíme- li pod její klenuté větvení stolek s židlemi či lavičku.


Připojit reakci do diskuze kolkvicie. Které keře by právě kvůli zimnímu dekorativnímu plodenství neměly v zahradě chybět? Tavola kalinolistá (Physocarpus opulifolius). Květenství tavoly: Tavola . Skip to main content. U nás bývá vysazován do parků a větších zahrad.


Kvete od května do června. Umístění v zahradě , slunce až polostín. Zahrada krok za krokem keře v Zahradě. TEXT: Jiří a Vladimíra Prouzovi. Rostliny v kontejnerech lze sázet po celou sezónu.


Středně rostoucí keř. Listy světle zelené, vejčité, dlouze . Našim cílem je vybrat pro Vás vždy ty nejlepší jedince, tak aby Vám rostliny a pobyt na zahradě dělaly jen a jen radost! Přejeme příjemné chvíle strávené na Vaší .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky