pátek 13. října 2017

Marináda na pečení selete

Marináda na pečení selete

Jen před okrajováním necháme sele mírně oschnout, aby marináda nepřerazila. Je třeba si uvědomit, že sele se peče postupně v závislosti na velikosti svalu a. Chystáte větší oslavu, tak GRILOVANÉ PRASE ( SELE ) je ta pravá volba jak dobře nakrmit všechny Vaše. Třetí pravidlo: Sele je třeba naložit 4-dnů předem, před samotným. Teď je potřeba maso důkladně potřít marinádou , případně posypat . Tak se dá označit rožnění selete. Přitom je stále potíráme marinádou připravenou ze litrů oleje a dkg koření.


Marinády na grilování selete. Před tím, než sele upevníte na rožeň (pomocí bodců a drátu), je třeba si ještě připravit marinádu na grilování. V nabídce máme samozřejmě i grilování steaků, párků a klobás pro Vaší party.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jak velké sele koupit pro lidí, do čeho a na jak dlouho ho naložit, jak. Pečené maso odkrajujte průběžně v přibližně – centimetrů . Pak sele důkladně potřeme připravenou marinádou na potírání. Během rožnění průběžně potíráme maso marinádou , aby se nevysušovalo.


Marináda na pečení selete

Základem marinády je opět olej, sůl, česnek, dětenické pivo a . Nálev na napíchání selete litr vody 1g soli - kuliček pepře kuliček nového koření lžíce sladké papriky lžička oregana. Zahradnická kuchařka zahradnickakucharka. Z piva a ostatních ingrediencí umícháme marinádu , ve které necháme v chladnu, alespoň přes noc (nejlépe hodin) odpočívat - marinovat připravené špí. Před vložením selete na rožeň se celé opláchne, nechá se okapat a důkladně potírá připravenou marinádou. Je dobré ho nechat v marinádě ještě cca hodiny.


Asi 20kg selátko potřeme ze všech stran i uvnitř marinádou a dáme na týden do chladu, . Zprvu topíme zprudka a sele zabalené v alobalu pečeme 2-hodiny (dle váhy selete ). Potom sundáme alobal a sele potřeme marinádou , kterou k masu také . Celé sele je ideální k pečení nebo grilování vcelku na rožni. Před okrajováním selete se musí nechat uschnout povrch, aby marináda nepřehlušila chuť samotného masa. Po okrajování se dá grilované sele znovu potírat. Sele nakládáme minimálně dny před samotným grilováním selete ve speciální marinádě s naší tradiční recepturou.


Naložené sele na gril - Selátko je nakládané naší domácí marinadou. Bramborové měsíčky pečené pod seletem. Napsal jsem zde co vím k postupům grilování selete , kýt na otočném grilu, které. Prase tím není pečené , ale jemně vařené a dušené.


Jen pred okrajováním necháme sele mírne oschnout, aby marináda. Jsme zavedená firma na grilování selete , pečení selete , vepřových kýt a krůt. Grilováním selat se zabýváme již několik let a získali jsme již mnoho spokojených. Sele syrové a naložené nebo před uzené.


Marináda na pečení selete

Příjezd na místo cca - hodiny před prvním krájením podle velikosti selete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky