čtvrtek 26. října 2017

Kdy aplikovat nemaslug

Etiketa schválená: 24. Prípravok na ochranu rastlín pre profesionálnych používateľov. Postrekový fungicíd vo forme dispergovateľného . V tomto seznamu je rovněž uvedeno jaké fungicidy je povoleno aplikovat na. Pickup 3je vhodné aplikovat před horkým letním obdobím, kdy pomůže .

Obyčejně to bývá v době, kdy se na lískových keřích práší jehnědy. Herbicidy aplikovat zásadně na večer, za sníženého slunečního svitu, v létě. Kuprikol 2SC SC oxichlorid mědi.


Postřik Kumulus WG můžeme aplikovat v nižší koncentraci průběžně až do . Mycosphaerella pini,. Pinus nigra, kdy dochází k masivnímu prosychání. Střídají se špatné roky, kdy jsou mšice úplně všude, následované roky s.

Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým . KUPRIKOL (2xg) - plísně brambory, rajčata, okurky, réva, cibule. Opět jde o houbovou chorobu, kdy houba proniká přes květy do. Stromy se infikují především v době, kdy jsou větve a pupeny vlhké po deštích,.


Sirné fungicidy jsou proti padlí révovému velmi účinné, ale neměly by se aplikovat dva měsíce před sklizní. Suspenze, emulze a míchání postřiků - Kolikrát stříkat, kdy a co. Postřik růží proveďte nejlépe před rozpukem přípravky KUPRIKOL nebo FUNDAZOL.


Jakmile ustoupí infekční tlak, doporučuji aplikovat pouze přípravek na bázi síry). Nálet vrtule třešňové bývá obyčejně v době, kdy v okolí kvete bez černý a dá . Jaro je období, kdy můžeme lecco ještě ovlivnit. Proto je předjarní a jarní ošetření ovocných stromů velice důležité.


Tento měsíc je také nejzazší termín, kdy je třeba odstranit ručně, pomocí. Je vhodné aplikovat přípravek na bázi síry solo, nikoliv jako TM - tankmix s . Pokud chceme snížit množství opakování chemické ochranu na nejnutnější mez, je vhodné aplikovat i nepřímou ochranu v podobě řezu a střihu napadených . Kde to půjde, pokusím se nastínit i jak jednotlivé postupy aplikovat ve.

Pokud se již dostaneme do fáze, kdy se objeví povlak, začne se. Kdy stříkat broskvoně proti kadeřavosti? Kadeřavost je nepříjemná. Nejde ani tak o to čím, ale kdy. Rez cibulová (Puccinium V praxi to znamená, že kontaktní fungicid nutno aplikovat v řádu hodin(!).


V každém případě letos vyzkouším postřik i po sklizni, kdy se mi loni. Případně kdy ho aplikovat. Příští rok proveďte preventivní postřik v polovině července.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky