středa 12. září 2018

Karburator motorova pila

Veďte motorovou pilu tak, aby se žádná část těla nedostala do. Membránový karburátor s pumpičkou na palivo. Vložte řetěz do řetězového kola a do vodicí.


Distributor do SR: Sharks Slovakia, s. ROUBY PRO NASTAVENÍ KARBURÁTORU.

Karburátor je z výroby předem nastaven na optimální výkon. Dříve než uživatelé vezmou do ruky motorovou pilu, musí se. Doporučujeme, aby všichni, kteří používají řetězovou pilu poprvé, se s ní.


Motorové pily se mají zásad-. Přebytečná směs paliva načerpaná do karburátoru se automaticky vrátí do palivové nádrže. Blahopfiejeme Vám k Va‰í nové motorové pile MAKITA a doufáme, Ïe budete s. Vaše řetězová pila SOLO - . Návod k použití musíme vždy předat.

Uživatelé, kteři pracují s motorovou pilou . Základné podmienky pre správne nastavenie karburátora motorové píly : palivo natural (nie starší ako dní) v správnom pomere s . Náhradní karburátor do motorové pily. Pumpičky na karburátor pro motorové pily. V této sekci najdete pumpičky na karburátory , které je třeba v případě poškození vyměnit. NDR byla snaha tento problém řešit pomocí otočného karburátoru.


Přísada do paliva pro komplexní vyčištění palivového systému scooterů(možno i motorové pily a zahradní technika) VLASTNOSTI: Vyčistí spalovací prostor, . Dům a zahrada - Karburator motorova bazar. Vybírejte z inzerátů. Partner, Homelite , mc culloch karburátor z motorové pily pro. Je schopen „kousnout“ do dřeva dostatečně hluboko, ale motor s nízkým.


Zařízení řetězové pily karburátoru , kontrola funkce motorové pily po nastavení . Benzín je náchylný k odpařování a během dlouhodobého skladování motorový olej zůstává v karburátoru , při kontaktu s kterým se tryskový ventil začíná přilepovat . Vyhfiívání elektrického karburátoru. Pfii pouÏití motorové pily vznikají vibrace nerovnomûrn˘m stykem fietûzu s . Konstrukčně jsou karburátory motorových řetězových pil řešeny jako.

K čištění motorové pily nepoužívejte vysokotlaké čistící zařízení. Blahopřejeme Vám k Vaší nové motorové pile DOLMAR a doufáme. Seřízení karburátoru.


Při uvádění do chodu se má stroj bezpečně položit a pevně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky