pátek 7. září 2018

Křepelka čínská pohlaví

Rozlišení pohlaví u přírodně zbarvených ptáků je velmi jednoduché. Samec má modro-šedou spodinu těla (krk, hruď, boky), červené břicho a ocas a výraznou . Marec napsal(a): Zdravím chtěl bych se zeptat jak poznám pohlaví u těchto křepelek , u přírodní formy už je to poznat ale u těchto dvou nevím. U křepelek existuje také několik mutací. Ani tady nečiní určení pohlaví žádné potíže. U skořicové, pastelové a stříbrné mutace je rozdílné . Rozeznat pohlaví lze už v první den života.


Já to zatím nedovedu a ani nemám nutnost vylíhlé křepelky ihned selektovat. Jde o rychlou metodu, kterou lze využít. Latinský název : Coturnix chinensis. Po 4-týdnech se začínají z hnědé barvy vybarvovat a dá se určit pohlaví křepelek.


Vajíčka křepelek čínských (coturnix chinensis) jsou oproti slepičím mnohem. Tato červená peříčka určují pohlaví zcela spolehlivě, u žádné slípky je totiž nenajdete. Existují ovšem i mutace (např. bílá), které nemají žádné . Dobrý den, chtěl sem se zeptat na rozlišení pohlaví u křepelek.


Koupil sem si podle prodejce pár, ale myslím, že se zmýlil. Dobrý večer, prosím mohl by mi někdo pradit jak rozpoznat pohlaví křepelek. Mezi nejčastěji chované křepelky patří křepelka japonská, dále čínská a . Křepelka polní a její volání „pět peněz” se dříve v naší přírodě dost často. Křepelky - čínská , japonská - Chovatelské příručky. Další druhy křepelek ( čínská , indická, kalifornská a frankolin křepelčí) se chovají většinou.


Používají se speciální krmné směsi, se kterými se dosáhne pohlavní. Křepelka čínská je nejmenší kurovitý pták na světě, její tělo má vejčitý tvar. HG linie, byla naopak.


Colinus virginianus) a křepelka kalifornská (Lophotryx californica) nepatří do. Nabízím násadové vajíčka křepelka japonská nosná. Dle mých zkušeností je spotřeba krmiva od vylíhnutí do pohlavní dospělosti v asi týdnech kg. Jsou před snáškou a podle kresby peří lze určit jejich pohlaví.


Velikost zástupců tohoto řádu kolísá mezi čínskou křepelkou , která je jen o málo větší než. U většiny bažantovitých je výrazně vyvinut pohlavní dimorfismus. Tyto roztomilé čínské mini křepelky pocházejí z jižní Číny, Indie, Indonésie a z. Pohlaví určeno testem DNA. AGAPORNIS FISCHERI tyrkysový 1 URČENÉ POHLAVÍ.


Nadměrné pelichání především v oblasti hřbetu, přičemž nové peří již neroste. Sexování drůbeže aneb jak určit pohlaví svých slepiček. Prodám mladé morčata, pohlaví rozděleno na fotkách.


Daruji letošní kohoutky křepelky čínské , bohužel se mi navzájem oškubali, nemám je kde rozdělit. Do doby dosažení pohlavní zralosti můžeme chovat celé hejno společně, pak je nutná separace. Kohoutek má na hrdle bílo-černou kresbu, . To je křepelka čínská , která si našla oblibu u mnoha chovatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky