čtvrtek 13. září 2018

Mandevilla a déšť

Ta ti sežere všechnu mátu ! Musíš je všechny vysbírávat a zašlapávat, jinak s mátou dopadneš jako já na . To vás učí v Bajči, tam máte universitu prognostiky? Ve svém mate ském jazyku p isp li do naši ro-enky zahrádká ští p átelé nám. Mandelli, Mariuccia (1).


KUPRIKOL, mandelinka bramborová se sbírá run. Je to poměrně hezký . Kvete od července do září. Tak to jsou larvy mandelinky mátové, taky mi ji žraly, stačilo je sesbírat a zlikvidovat. Translate this page Na vině je jeho blízky příbuzná – mandelinka mátová (chrysolina herbacea)! Jednou z možností je postřik.


Mátu peprnou vám ničí mandelinka mátová ! Odpuzuje háďátka a svilušky, ale i mandelinku bramborovou. Máta peprná je vytrvalá bylina. Křenu se obloukem vyhýbá mandelinka bramborová.


Lichořeřišnice větší působí proti napadení mšicemi. Bylinky na balkóně - mšice na mátě - poraďte prosím už rozebírají maminky na. Mentha piperita ´Perpeta´) rzí mátovou (P. menthae) na pozemku v Želešicích.


Feb Komerčně využívanými druhy jsou máta peprná , klasnatá a americká. Na mátě si asi pochutnává mandelinka mátová. Pokud to jde, sbírat. Lze i použít postřik, ale to tu mátu už používat nebudete.


Aug sdílejí s námi zahrádku - mandelinka mátová na rozkvetlé mátě peprné. Univerzální mátový čaj: květ heřmánku římského g, nať máty peprné 1g,. Chrysomela coerulans . Mšice a mušky na mátě peprné 7. Zákeřný škůdce – mandelinka mátová. Máte na zahrádce mátu peprnou a už se těšíte, jak si vyrobíte domácí mojito nebo . Popis: Druh vzniklý zkřížením máty vodní (Mentha aquatica) a máty klasnaté ( Mentha spicata).


Možno likvidovat postřikem proti žravým škůdcům , ale máta pak nebude příliš. K mému velkému překvapení se usadili na mátě peprné , kterou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky