pondělí 3. září 2018

Koza na řezání dřeva

Koza na řezání dřeva

Stanley Fatmax je kovový podstavec na řezání. Rám a nohy jsou vyrobeny z pevného a odolného kovu. V-drážka pro řezání os. Je vhodná pro polena do průměru cm. Skládací podpěra na řezání dřeva.


Koza na řezání dřeva

Kovová koza na držení dřeva , díky které snadno pořežete větší kusy dřeva. Budeme tak řezat bezpečně a ve . Dřevěná skládací koza na řezání dřeva. CZK Držáky a kozy na řezání dřeva - Ekovovyroba.


Celý popis a technické . Na kozu na řezání dřeva poskytujeme . Důležitým pomocníkem se stávají i kozy , umožňující co nejšikovnější řezání polen, kmenů nebo odpadového kusového dřeva. Jeden z nejstarších vynálezů . Koza na řezání dřeva - parametry: rozměr - š. Díky zubům je nejvhodnější pro naporcování kulatin, . Koza dřevěná na řezání dřeva 77x85x88cm. Koza je dodávána v rozloženém stavu . Nabídka tří druhů koz dřevěných a jedna masivní samosvorná.


Koza na řezání dřeva

Obyčejná dřevěná, podomácku vyrobená koza na dříví moc řezání zásob na zimu neurychlí. Existují daleko sofistikovanější varianty, kdy vám . Rozkládací koza na řezání dřev. Prodám kozu na dřevo. Bezpečné řezání dřeva,jednoduchá mani.


Materiál: smrkové dřevo - Hmotnost: kg. Lze upnout všechny typy motorových pil do váhy 7kg a délky lišty 45cm. KOZA NA BEZPEČNÉ ŘEZÁNÍ DŘEVA. Přednosti : Rozsah použití :tloušťka až 2mm.


Koza na řezání dřeva

Praktická bytelná koza na dřevo , která by vám neměla chybět při přípravě dřeva na další topnou sezónu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Technické parametry: Max. Pracovní rozměry (VxŠxD): 78 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky