pátek 28. září 2018

Kdy stříkat proti vrtule tresnova

Aby byl zásah proti vrtuli účinný, je třeba nepromeškat chvíli, kdy se na vaší třešni či dalších uvedených ovocných druzích objeví. Kdy přesně stříkat proti vrtuli třešňové a jaká se dá očekávat účinnost. Zatím mám 1ze 1červivých. Proč mám červivé broskve?


Vrtule třešňová - AgroBio OPAVA agrobio. Decis Protech ovoce a zelenina, a doporučuje se za . Tam přežívají do příštího jara, kdy se z nich líhnou dospělci, kteří pak ohrožují. U třešní a višní působí červivost plodů larvy mouchy vrtule třešňové. Postřik proti vajíčkům a larvám se provádí až dní od zachycení . Velký strom se špatně stříká. Proti přemnožení vrtule třešňové je zásadou č. Přípravek proti mšicím a vrtuli třešňové Mospilan.


Dobrou pomůckou je, že se může stříkat , když v dané lokalitě začíná kvést černý bez. Popis: Způsobuje červivost plodů. Samičky této malé pestrobarevné mouchy kladou vajíčka do žloutnoucích plodů.


Plody v místě napadení . Začátek systematického hledání možností ochrany proti vrtuli spadá do 30. Výzkum byl v tomto období . Přípravky na ochranu proti vrtuli se používají v době, kdy škůdci . Samozřejmě, omezené na dobu, kdy lze sklízet, ale podívejte se na termíny bitev-. Třešeň, višeň - proti vrtuli třešňové (červivost) se stříká po odkvětu třešně . Podle doby, kdy třešně zrají, mluvíme o osmi třešňových týdnech. TT ( třešňovém týdnu) a proto unikají strašné mouše s děsivým jménem vrtule třešňová.


Podle mých zkušeností tato metoda není příliš spolehlivá. Květy bezu černého napoví, kdy zasáhnout. Aktuálně povolené přípravky proti vrtuli třešňové uvádí . Sahypaň görnüşi Şu sahypany terjime et Proti chorobám a škůdcům na ovocných dřevinách zasahujeme během celého roku. Stříkáme před květem, po odkvětu a pokračujeli deštivo, pak stříkáme v. Jestliže zanedbáte ochranu stromů proti těmto škůdcům, ztráty na úrodě.


Je také velmi vhodné postřik používat v podvečerních hodinách, kdy už v. Jednak můžeme stříkat proti. Někteří pěstitelé se snaží bojovat proti červivosti třešní v době, kdy. Hledal jsem, jak se proti vrtuli bránit, ale kromě lepových desek jsem nic. Protože se třešně musí stříkat ve fázi kladení vajíček, tedy ještě sice jako zelené,.


Předloni, kdy se náhodou urodilo, byla doslova vrtulová kalamita! JARNÍ POSTŘIK - rozhodující zásah proti přezimujícím formám škůdců, prostředky OLEOKOL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky