úterý 25. září 2018

Keramická hlína praha

Využitelný k nakládání masa, okurků, apod. Tradiční keramické hrnce určené na kvašení okurek, nakládání zelí a masa. Dodrý den, umíte poradit, jak slepit prasklý keramický hrnec na kvašení zelí ? Hrnec je pouze praslý, není na kusy, je tam jen vlasová trhlina.


Na tento soudek potřebujeme cca 8kg krouhaného zelí , 140g soli, velkou nakrájenou cibuli na kostičky a 15g kmínu. Samozřejmě se nekladou meze Vaší. Inzeráty sud na zelí - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Zelak - bazar - Bazoš. Zelák je vyrobený na . Obje20l , skladem, 7Kč. Kyocera CSN-202RD Nastavitelná šířka plátků: mm, mm, mm a mm. Vhodný na zelí , mrkev, okurku, cibuli, brambory a další.


Do sudu se nesmí lít . Vyrobeno tradičním způsobem z přírodních materiálů. Keramická nádoba na nakládání zelí , masa apod. Plastový sud na zelí se šroubovacím víkem, o objemu litrů. Soudek zelák na kvašení zelí l keramický , KILNER. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Seřadit podle: Název zboží, Cena, Kó Datum přidání. Nabízíme i náhradní víko k sudu na zelí. SK: Internetový obchod drento.


Sud na dešťovou vodu 120l. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma sud na zelí. Nákup bez rizika: dní na vrácení. OSTATNÍ ZBOŽÍ SUDY,KANYSTRY, PŘÍSL. SUD NA ZELÍ , SÁČEK sáček k sudu na zelí 20l , 50x70cm (5ks) . Várnice je spolehlivý pomocník při transportu potravin a . Kameninový hrnec na maso bez poklice G L. Jedinečný komplet keramického kvašáku na nakládání zelí ,s kvasnou zátkou a víkemO kvašení .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky