pátek 14. září 2018

Květopas na rajčatech

Něco jako květopas na jahodníku). Je nutné květy sesbírat a zničit. Rostliny prohlížím a pokud mušky najdu, . Insekticid k hubení savého a žravého hmyzu v hrachu, řepě, révě vinné, jahodníku, brukvovité zelenině, rajčeti , paprice, česneku a okrasných rostlinách. Insecta) řád: brouci (Coleoptera) čeleď: nosatcovití. Hostitelské plodiny: paprika setá, lilek vejcoplodý, lilek rajče.


Rajčeti , pořízeno 1. Květopas peckový (Anthonomus rectirostris). Pouhých necelých mm velký brouk z čeledi . Nepsaným pravidlem je výsadba sazenic rajčat až po zmzlých, v mírných polohách. Decis Protech ovoce a zelenina je insekticidní přípravek k hubení živočišných škůdců jako jsou mandelinky, mšice, vrtule, květopas , obaleč, dřepčík a další savý . Pěstování rajčat na balkóně už rozebírají maminky na webu eMimino. Macerát: kg čerstvých nebo 4g sušených listů rajčat zalijeme l. Použití na: mšice, mandelinka bramborová, obaleč, květopas , podkopníček, molice.


Hodí se k tomu výborně i vylámané zálistky rajčat nebo svazky máty. Brambor, rajče - mandelinka bramborová - OL dní. Brukvovitá zelenina - housenky, dřepčíci, pilatky, . JÁDROVINY, PECKOVINY housenky: 05. Nějaké ty mery, mšice, květopas , nakonec ani obaleč žádnou kalamitu ob. EC - jádroviny, peckoviny, réva, jahody ( květopas ), zelenina (dřepčíci).


Houbové choroby česneku . Velice široké spektrum účinnosti: mandelinka na bramborách a rajčatech , květopas na jahodách a jabloních, mšice na hrachu, paprikách, molice na okurkách a . Prosím o radu kdy a čím provést postřik ovocných stromů proti přezimujícím škůdcům a květopasu. Dále proti plísním brambor, rajčata a papriky a mandelince a . I když je rajče na povrchu červené, uvnitř je dužina v okolí stopky zelená. Příspěvek: Jak ošetřit maliník proti květopasu nebo to může být i něco jiného? Jabloň, Obaleč jablečný - OL=14. Působí proti plísni bramborové ( brambory, rajčata ), plísni cibulové, . Jahodník: květopas jahodníkový: dle návodu, do rozkvětu.


Zelenina brukvovitá: . Použití: brambory, rajčata - mandelinka bramborová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky