středa 19. září 2018

Křepelky na chov prodej

Zvířata - Krepelky inzerce. Prodej ze dvora z vlastního chovu. Prodám posledního kacera na chov. Pouze konzumní, plato 18ks za 40Kč,možné i balení 50ks za 100Kč.


Máme i vejce nosnic z volného chovu.

Dále k prodeji plata. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů křepelky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Hlavním důvodem chovu je produkce pro svou potřebu. V případě přebytků nabízím k prodeji omezené množství křepelek. Mám na prodej kmeny 1. Anglických křepelek a Faraony.


Jsou to chovné kmeny se.

Jak se z koníčku stal profesionální chov. Farma funguje jen na bázi prodeje ze dvora. Chov křepelky japonské je náročný. Pro užitkový chov se nejčastěji využívají křepelky japonské, které svým majitelům poskytnou nejvíce vajíček a chutné maso. V levé liště najdete kontakt na firmu zabývající se prodejem křepelek a technologií pro jejich chov.


Křepelka japonská-vše pro jejich chov. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že neomezujeme prodej v našem. Klece pro chov křepelek obsahují vysokokapacitní krmítka pro křepelky s mřížkou proti plýtvání.


Klec na křepelky vhodná k chovu pro až 36ks křepelek s. Chcete-li pochopit, zda je výhodné provozovat křepelčí farmu, zvažte obchodní plán chovu křepelek. Tito ptáci jsou chováni na maso a vejce. Nejčastěji od chovatelů, kteří se specializují na chov křepelek japonských a prodej křepelčích vajíček. Cena masa za jeden kilogram se zhruba . Ti, kteří mají chuť si zkusit odchovat křepelky sami, si mohou koupit.


Záleží však na tom z jakého důvodu si chcete kachny pořídit, zda na maso, peří nebo vejce. Od toho se poté odvíjí druh kachny, kterou byste si měli koupit. Existují i speciální plemena, která jsou pro danou užitkovost vyšlechtěna.

Tento pin objevil(a) Věra Václavíková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. CHOV JAPONSKÝCH KŘEPELEK. Napsala jsem pro vás knihu, která bude vaším průvodcem při chovu křepelek.


Kniha obsahuje základní a zajímavé . Chov a prodej krmných, drobných a exotických zvířat. Tyto stránky budou pojednávat o mém chovu exotického ptactva, o vhodném krmení, chovném zařízení a péči o exotické ptactvo. Věřím, že radu a inspiraci zde .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky